سوپ و آش/ با جو و ماش شامی سبک درست کنید
چهارشنبه 30 بهمن 1398 - 11:02:42
|
|
آریا بانو - غذالند / سوپ جو و ماش را به عنوان پیش غذا سرو کنید و یا بدلیل اینکه غذای سبکی است در وعده شام هم می توانید میل کنید. چی لازم دارم: جو و یا پرک جو 100 گرم مرغ 300 گرم ماش 100 گرم برنج نیم دانه 50 گرم هویج 2 عدد متوسط نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم چطور بپزم: برای تهیه سوپ جو و ماش ، ابتدا جو و ماش را بشویید و به مدت یکساعت خیس کنید. و سپس همراه با برنج نیم دانه داخل قابلمه ای بریزید، آب را اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید مواد نیم پز شوند. مرغ را بپزید و به جو و ماش و برنج اضافه کنید. هویج را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سپس هویج رنده شده را به مواد سوپ اضافه کنید. پس از اینکه مواد پختند شیر را داغ کنید و به سوپ اضافه نمایید. در اواخر طبخ جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به سوپ جو و ماش اضافه کنید. اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ شود سپس سوپ را در ظرف بریزید و با آبلیموی تازه سرو کنید. میتوانید به جای شیر از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید. همچنین میتوانید به جای برنج در اواخر طبخ از مقداری نودل و یا رشته فرنگی خرد شده استفاده کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/270512/سوپ-و-آش--با-جو-و-ماش-شامی-سبک-درست-کنید
|