آش جو مخلوط؛ طبع این آش گرم و معتدل است
سه شنبه 29 بهمن 1398 - 14:40:34
|
|
آریا بانو - سلامانه: آش جو مخلوط از نظر طب سنتی دارای طبیعت گرم و معتدل است و یک غذای عالی برای وعده های شب به خصوص در فصل زمستان و پاییز است. و توصیه بر این است که در فصل تابستان نیز این آش با لیمو ترش میل شود. مواد لازم برای طبخ آش جو مخلوط بلغور گندم: دو قاشق غذاخوری بلغور جو:یک پیمانه عدس: نصف پیمانه گردو: دو پیمانه ماش:نصف پیمانه لوبیاسفید –چیتی-چشم بلبلی: یک پیمانه پیاز:دو عدد متوسط نمک-فلفل-زردچوبه-زیره-آویشن: به میزان لازم روغن زیتون یا کنجد : به میزان لازم سبزی آش : نیم کیلو دستور پخت: بلغورها را خیس کرده و با نمک و زردچوبه 45دقیقه می پزیم. لوبیا ها را خیس کرده و یک و نیم ساعت می پزیم عدس و ماش را افزوده و با ادویه جات به مدت یکساعت بپزید. پیاز را خرد و با نمک و ادویه تفت داده و گردوهای کوبیده شده را اضافه و تفت می دهیم و با سبزیجات به کل موادمان اضافه می کنیم. اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.
http://www.banounews.ir/fa/News/269758/آش-جو-مخلوط؛-طبع-این-آش-گرم-و-معتدل-است
|