آریا بانو
چیپس کدو حلوایی؛ خوراکی لذیذ و سالم
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 19:37:44
آریا بانو - تصویر زندگی/ اگر ممنوعیت مصرف سیب زمینی دارید یا به دنبال خوراکی جدید و جالب هستید، چیپس کدو حلوایی را امتحان کنید. این چیپس ترد و برشته بسیار سالم تر از چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار است. اگر طعم کدو را دوست داشته باشید این چیپس یک جایگزین عالی برای چیپس سیب زمینی است. این چیپس بخاطر استفاده از ادویه‌ها حسابی طعم‌دار شده و از این جهت مزه بهتری نسبت به کدوی طبیعی دارد.
مواد لازم برای تهیه چیپس کدو حلوایی
کدوی شکری نصف یک عدد
نمک دریا به میزان دلخواه
پودر دارچین (در صورت تمایل) به میزان دلخواه
آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مجموع زمان پخت: 45 دقیقه
طرز تهیه چیپس کدو حلوایی
فر را با حرارت 105 درجه سلسیوس روشن کنید.
کدو را پوست کنده و با استفاده از رنده ورقه کن به صورت ورقه های نازک ببرید. هر چه ورقه ها نازک تر باشد چیپس ترد تر می شود.
در صورت تمایل، ورقه ها را با کاتر به فرم دلخواه برش بزنید.
با توجه به اینکه هنگام پخت، چیپس کدو جمع می شود، برش هایتان خیلی کوچک نباشد، تقریبا دو برابر اندازه دلخواهتان برش بزنید.
می توانید ورقه ها را در روغن سرخ کنید، اما در اینجا برای سالم تر و رژیمی بودن چیپس، کدوها در فر برشته می شوند.
سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و ورقه های کدو را یک لایه در کنار هم روی سینی بچینید.
سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که چیپس شروع به جمع شدن کرده، لبه‌ها موقع لمس کردن برشته احساس شوند و شروع به قهوه‌ای شدن کنند.
نکته : زمان پخت به میزان زیادی بستگی به اندازه چیپس دارد.
فر را خاموش کنید و بگذارید چیپس‌ها حدود 20 تا 30 دقیقه و تا زمانی که فر سرد می شود داخل فر بمانند تا به طور کامل خنک شوند. این باعث می‌شود که رطوبت باقیمانده آن‌ها جذب شود.
چیپس کدو تنبل باید به طور کامل ترد و کرانچی باشد. روی چیپس نمک و دارچین بپاشید.
چیپس پس از مدت زمانی تردی خود را از دست خواهد داد و بیشتر نرم خواهد شد و بعد از روز اول نرمتر خواهد بود.
می‌توانید آن‌ها را دوباره در فر ترد و برشته کنید. چیپس کدو حلوایی را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
می توانید چیپس ها را به صورت خلالی هم درست کنید.
در این صورت بهتر است روی خلالها کمی روغن زیتون بمالید.
برخی خواص کدو حلوایی
مهمترین خواص درمانی و فواید دارویی کدو تنبل شامل خاصیت ضد کرم، ضد سرطان به ویژه سرطان پروستات، ضد چربی، ضد سنگ ادراری، مدر و مانع تشکیل برخی کریستالها در کلیه های سنگ ساز و داری خاصیت ضد التهابی است.
کدو حلوایی و تخم آن سرشار از مواد معدنی نظیر منگنز، منیزیم، فسفر و تریپتوفان و همچنین منبع بسیار خوبی برای آهن، مس، ویتامین کا، ث، ب6، است.
عنصر روی و سلنیوم نیز به مقدار زیاد در تخم کدو حلوایی یافت می شود.
خود کدو نیز حاوی این مواد بوده کلسیم، فسفر و پتاسیم در آن به مقدار فراوان یافت می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/269401/چیپس-کدو-حلوایی؛-خوراکی-لذیذ-و-سالم
بستن   چاپ