با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 19:37:43
|
|
آریا بانو - ایرنا / سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. میاندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ میکند و در انواع برندهای مختلف هم میتوانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را میتوانیم در خانه هم درست و تمام ویتامینها و مواد مغذیاش را حفظ کنیم. مواد لازم برای سس خردل با سرکه: دانه خردل سفید: 1 ق سوپخوری سرکه: 1 ق چایخوری آب سرد: 1 ق چایخوری شکر: 1 ق چایخوری فلفل: به مقدار نیاز طرز تهیه و دستور پخت: 1. برای تهیه 1 قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید. 2. اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد. مواد لازم برای سس خردل با خامه: پودر خردل: 2 ق سوپخوری خامه: 4 ق سوپخوری آبلیمو: 1/4 پیمانه فلفل سیاه: نصف ق چایخوری نمک: 1/4 ق چایخوری طرز تهیه و دستور پخت: 1. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید. 2. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود. 3. بهتر است سس خردل با خامه را همزمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید. نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/269399/با-دو-روش-ساده-در-خانه-سس-خردل-درست-کنید
|