آریا بانو
با دو روش ساده در خانه سس خردل درست کنید
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 19:37:43
آریا بانو - ایرنا / سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند و در انواع برندهای مختلف هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم.
مواد لازم برای سس خردل با سرکه:
دانه خردل سفید: 1 ق سوپ‌خوری
سرکه: 1 ق چای‌خوری
آب سرد: 1 ق چای‌خوری
شکر: 1 ق چای‌خوری
فلفل: به مقدار نیاز
طرز تهیه و دستور پخت:
1. برای تهیه 1 قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
2. اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
مواد لازم برای سس خردل با خامه:
پودر خردل: 2 ق سوپ‌خوری
خامه: 4 ق سوپ‌خوری
آبلیمو: 1/4 پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری
نمک: 1/4 ق چای‌خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
2. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.
3. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/269399/با-دو-روش-ساده-در-خانه-سس-خردل-درست-کنید
بستن   چاپ