مینسترون؛ سوپ ایتالیایی خوشمزه و متفاوت
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 16:21:31
|
|
آریا بانو - ستاره / یکی از پیش غذاهایی که بسیار طرفدار دارند، انواع سوپها هستند. ولی برخی از سوپها به قدری مقوی و خوشمزه هستند که میتوان آنها را به عنوان یک وعده اصلی میل کرد. سوپ مینسترون نیز یک نوع سوپ ایتالیایی متفاوت است که انواع سبزیجات متنوع و مقوی را در خود دارد. در ادامه این مقاله طرز تهیه این سوپ را به شما آموزش خواهیم داد. مواد لازم (برای 8 نفر) روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری تره فرنگی 3 عدد سیر دوحبه ریز خرد شده هویج 6 عدد خرد شده ساقه کرفس 4 عدد خرد شده سیب زمینی 2 عدد بزرگ کدو خیاری 2 عدد گوجه فرنگی 4 عدد خرد شده کلم بروکلی ½ یک گل متوسط پیازچه 3 عدد جعفری تازه خرد شده ½پیمانه نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان لازم برگ بو 1 عدد آب مرغ 1 لیتر آب ½1 پیمانه کنسرو لوبیا سفید پخته 35 گرم پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه سرکه سفید ¼ پیمانه دانه ذرت 1 پیمانه زمان لازم برای آماده شدن سوپ 2 ساعت طرز پخت سوپ ایتالیایی مینسترون در یک قابلمه روغن زیتون بریزید تا کمی داغ شود. تره فرنگی تازه و خرد شده را در روغن بریزید و کمی آن را سرخ کنید تا نرم و طلایی شود. هویج، سیر، کرفس و سیب زمینی را ریز و نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا سرخ شوند. پس از آن کدو خیاری نگینی شده، کلم بروکلی خرد شده، پیازچه و نصف مقدار جعفری گفته شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب آنها را هم بزنید. اکنون به سراغ گوجه فرنگی، برگ بو، آب مرغ، آب، نمک و فلفل و سرکه بروید؛ همه این مواد را اضافه کنید، هم بزنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا به مدت 30 تا 45 دقیقه آرام بجوشد و سیب زمینیها بپزند. سپس برگ بو را از سوپ جدا کنید و سوپ را بچشید، اگر هنوز جا نیفتاده و طعم نگرفته دوباره آن را روی حرارت بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد. در دو دقیقه پایانی ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را به سوپ بیفزایید. سوپ مینسترون شما آماده است آن را در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده آن را تزیین کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/269308/مینسترون؛-سوپ-ایتالیایی-خوشمزه-و-متفاوت
|