آریا بانو
مینسترون؛ سوپ ایتالیایی خوشمزه و متفاوت
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 16:21:31
آریا بانو - ستاره / یکی از پیش غذاهایی که بسیار طرفدار دارند، انواع سوپ‌ها هستند. ولی برخی از سوپ‌ها به قدری مقوی و خوشمزه هستند که می‌توان آنها را به عنوان یک وعده اصلی میل کرد. سوپ مینسترون نیز یک نوع سوپ ایتالیایی متفاوت است که انواع سبزیجات متنوع و مقوی را در خود دارد. در ادامه این مقاله طرز تهیه این سوپ را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم (برای 8 نفر)
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
تره فرنگی 3 عدد
سیر دوحبه ریز خرد شده
هویج 6 عدد خرد شده
ساقه کرفس 4 عدد خرد شده
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
کدو خیاری 2 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد خرد شده
کلم بروکلی ½ یک گل متوسط
پیازچه 3 عدد
جعفری تازه خرد شده ½پیمانه
نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان لازم
برگ بو 1 عدد
آب مرغ 1 لیتر
آب ½1 پیمانه
کنسرو لوبیا سفید پخته 35 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه
سرکه سفید ¼ پیمانه
دانه ذرت 1 پیمانه
زمان لازم برای آماده شدن سوپ 2 ساعت
طرز پخت سوپ ایتالیایی مینسترون
در یک قابلمه روغن زیتون بریزید تا کمی داغ شود.
تره فرنگی تازه و خرد شده را در روغن بریزید و کمی آن را سرخ کنید تا نرم و طلایی شود.
هویج، سیر، کرفس و سیب زمینی را ریز و نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا سرخ شوند.
پس از آن کدو خیاری نگینی شده، کلم بروکلی خرد شده، پیازچه و نصف مقدار جعفری گفته شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب آن‌ها را هم بزنید.
اکنون به سراغ گوجه فرنگی، برگ بو، آب مرغ، آب، نمک و فلفل و سرکه بروید؛ همه این مواد را اضافه کنید، هم بزنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا به مدت 30 تا 45 دقیقه آرام بجوشد و سیب زمینی‌ها بپزند.
سپس برگ بو را از سوپ جدا کنید و سوپ را بچشید، اگر هنوز جا نیفتاده و طعم نگرفته دوباره آن را روی حرارت بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد.
در دو دقیقه پایانی ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را به سوپ بیفزایید.
سوپ مینسترون شما آماده است آن را در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده آن را تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/269308/مینسترون؛-سوپ-ایتالیایی-خوشمزه-و-متفاوت
بستن   چاپ