آریا بانو
طرز تهیه شیرینی کنجدی مقوی و خوشمزه به 2 روش
يکشنبه 27 بهمن 1398 - 16:43:22
آریا بانو - ستاره / کنجد یک خوراکی با طبع گرم و سرشار از خاصیت است. شیرینی کنجدی به خاطر خواص زیاد کنجد موجود در آن، یک میان وعده مقوی به حساب می‌آید. به ویژه اگر این شیرینی در منزل تهیه شود و از سلامت بیشتری برخوردار باشد خوردن آن نیز بسیار توصیه می‌شود. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه این شیرینی مقوی و خوشمزه را آموزش ببینید.
طرز تهیه شیرینی کنجدی (روش اول)
مواد لازم (برای 20 نفر)
روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی) 250 گرم
پودر قند 150 گرم
آرد 400 گرم
کنجد خام 70 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
زمان لازم برای آماده شدن شیرینی 2 ساعت
دستور تهیه شیرینی کنجدی
پودر قند و روغن را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن بزنید تا کاملا سفید و یکدست شود.
اکنون تخم مرغ، زرده تخم مرغ و کنجد را به آن بیفزایید و دوباره کمی آن را هم بزنید.
آرد را الک و آهسته آهسته آن را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید تا یک خمیر یک دست حاصل شود.
خمیر حاصله را کمی ورز دهید و سپس آن را به کمک یک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
سینی فر را کمی چرب کنید.
اکنون خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید و قالب‌های شیرینی را در سینی فر بچینید.
فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
وقتی فر گرم شد سینی حاوی قالب‌های شیرینی را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید.
پس از 20 دقیقه سینی را از فر خارج و کمی صبر کنید تا خنک شود.
سپس شیرینی‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بگذارید.
شیرینی کنجدی آماده پذیرایی از مهمان است...
دستور پخت شیرینی کنجدی (روش دوم)
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
پودر شکر 2 قاشق غذاخوری
کنجد 5 قاشق غذا خوری
آرد یک پیمانه
ماست نصف لیوان
وانیل به اندازه نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
زمان لازم برای تهیه شیرینی 2 ساعت
روش تهیه شیرینی کنجدی
ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن برقی به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید.
سپس هل، ماست، وانیل و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید.
آرد را الک کنید و کم کم آن را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و مرتب آن را هم بزنید تا آرد‌ها گلوله نشوند.
پس از اینکه یک خمیر یکدست حاصل شد، خمیر را در یک ظرف بگذارید، روی آن را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت آن را کنار بگذارید تا استراحت کند.
فر را روشن کنید و روی حرارت 170 درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود.
کف سینی فر را کمی چرب کنید.
پس از یک ساعت روی یک سطح کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید.
اکنون تکه‌ای از خمیر را بردارید و آن را کف دست پهن کنید تا کمی نازک شود سپس کمی کنجد روی آم بپاشید و آن در سینی فر قرار دهید.
این کار را تا تمام شدن خمیر‌ها تکرار کنید.
سپس سینی فر را به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید.
پس از نیم ساعت سینی را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود؛ سپس شیرینی‌ها را در ظرف پذیرایی بچینید.
شیرینی کنجدی شما آماده سرو است.
نوش جان ...

http://www.banounews.ir/fa/News/268911/طرز-تهیه-شیرینی-کنجدی-مقوی-و-خوشمزه-به-2-روش
بستن   چاپ