طرز تهیه غذای هندی با گل کلم و کدو
يکشنبه 27 بهمن 1398 - 16:43:21
|
|
آریا بانو - ستاره / غذا با گل کلم و کدو یک غذای گیاهی و جزو غذاهای هندی است که میتوان از آن به عنوان وعده نهار یا شام استفاده کرد و برای افراد گیاهخوار مناسب است. مواد لازم سس جالفرزی 500 گرم عدس پخته 400 گرم کدو تنبل 300 گرم گل کلم 300 گرم برگ کوچک اسفناج 200 گرم پیاز بزرگ 1 عدد عصاره سبزیجات ½ پیمانه روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری دستور تهیه غذا با گل کلم و کدو پیاز و کدو را پوست گرفته و خرد کنید. گل کلم را نیز خرد کنید. پیاز را با کمی روغن در تابه سرخ کنید، سپس کلم و کدو را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه به تفت دادن مواد ادامه دهید. سس جالفرزی و عصاره سبزیجات را به تابه اضافه کنید، درب تابه را بسته و صبر کنید مواد به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. پس از 20 دقیقه عدس پخته و اسفناج را به تابه اضافه کنید. صبر کنید مواد چند دقیقهای با هم تفت بخورند و اسفناج کمی نرم شود. خوراک گل کلم و کدو را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید. نکته: سس جالفرزی نوعی سس تهیه شده از فلفل شیرین، گوجه فرنگی، نارگیل و گشنیز بوده که در فروشگاههای مواد غذایی موجود است.
http://www.banounews.ir/fa/News/268910/طرز-تهیه-غذای-هندی-با-گل-کلم-و-کدو
|