آریا بانو
طرز تهیه غذای هندی با گل کلم و کدو
يکشنبه 27 بهمن 1398 - 16:43:21
آریا بانو - ستاره / غذا با گل کلم و کدو یک غذای گیاهی و جزو غذا‌های هندی است که می‌توان از آن به عنوان وعده نهار یا شام استفاده کرد و برای افراد گیاهخوار مناسب است.
مواد لازم
سس جالفرزی 500 گرم
عدس پخته 400 گرم
کدو تنبل 300 گرم
گل کلم 300 گرم
برگ کوچک اسفناج 200 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
عصاره سبزیجات ½ پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه غذا با گل کلم و کدو
پیاز و کدو را پوست گرفته و خرد کنید.
گل کلم را نیز خرد کنید.
پیاز را با کمی روغن در تابه سرخ کنید، سپس کلم و کدو را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه به تفت دادن مواد ادامه دهید.
سس جالفرزی و عصاره سبزیجات را به تابه اضافه کنید، درب تابه را بسته و صبر کنید مواد به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
پس از 20 دقیقه عدس پخته و اسفناج را به تابه اضافه کنید.
صبر کنید مواد چند دقیقه‌ای با هم تفت بخورند و اسفناج کمی نرم شود.
خوراک گل کلم و کدو را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.
نکته: سس جالفرزی نوعی سس تهیه شده از فلفل شیرین، گوجه فرنگی، نارگیل و گشنیز بوده که در فروشگاه‌های مواد غذایی موجود است.

http://www.banounews.ir/fa/News/268910/طرز-تهیه-غذای-هندی-با-گل-کلم-و-کدو
بستن   چاپ