آریا بانو
عصرانه/ کیسل انار خوشمزه تر از مارمالاد
يکشنبه 27 بهمن 1398 - 16:43:21
آریا بانو - نمناک / کیسل انار دسری ساده و بسیار خوشمزه است . این دسر مربوط به اروپای شرقی بوده و از روسیه به دنیا معرفی شده است . کیسل ها دسته ای از دسر ها هستند که میتوان با انواع آب میوه و میوه های فصل آن را تهیه کرد .
چی لازم دارم:
آب انار : 4 پیمانه
نشاسته ذرت : 100 گرم
شکر : 100 گرم
وانیل :1/4 قاشق مربا خوری
خامه :100 گرم
چه جوری درست میشه:
دسر کیسل یکی از دسرهای خوشمزه روسیه ای است که با میوه های فصل تهیه و سرو میشود
برای درست کردن این دسر ابتدا انارها را شسته آب آن ها را بگیرید و حالا آب انار را در ظرفی ظرفی ریخته و نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
بعد از حل شدن نشاسته در آب انار ، شکر را به مواد افزوده و به هم زدن خود ادامه دهید و حالا قابلمه ای را روی حرارت ملایم بگذارید و مواد را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
مخلوط را تا جایی هم بزنید که غلیظ شود ، در این مرحله وانیل را اضافه کرده و شعله گاز را خاموش کنید و بعد از خنک شدن مواد صد گرم خامه را به آن افزوده و هم بزنید تا ماده ای یکدست و صاف بدست آید.
در انتها لیوان هایی بلوری و یا بستنی خوری های کریستال و هر ظرفی که دوست داشتید را آماده کنید و مواد را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن دسر آن را از یخچال خارج کرده و با خامه و دانه های انار تزیین نمایید.
نکات
اگر آب انار یا آب میوه شما ترش بود میتوانید اندازه شکر را به 150 گرم تغییر دهید.
میتوانید از دانه های میوه برای تزینن و همچنین داخل دسر استفاده کنید .
دسر را حتما 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خود را بگیرد .
برای این دسر گل خامه سفید و چند دانه انار بهترین و زیباترین تزیین میباشد.
با آب میوه های دیگر نیز میتوانید این دسر را تهیه کنید مانند انگور ، آلبالو ، پرتقال و غیره

http://www.banounews.ir/fa/News/268909/عصرانه--کیسل-انار-خوشمزه-تر-از-مارمالاد
بستن   چاپ