ناهار/ طرز تهیه «پیده اسفناج»
جمعه 25 بهمن 1398 - 13:09:11
|
|
آریا بانو - ناهار/ طرز تهیه «پیده اسفناج» سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6066821 ٠ ٠ آخرین خبر / چی لازم دارم: مواد لازم خمیر پیده ی اسفناج : آب ولرم ........................ 3 لیوان ماست خانگی ................. 1 فنجان روغن زیتون .................. نصف فنجان نمک ............................. 2 قاشق مرباخوری سَر خالی شکر .............................. 1 قاشق مرباخوری خمیرمایه ....................... 1 قاشق غذاخوری آرد ................................ به مقدار لازم . مواد لازم داخل پیدهی اسفناج: اسفناج ........................... 500 گرم جعفری تازه ..................... به مقدار دلخواه(اختیاری) پنیر دلخواه ..................... به مقدار دلخواه(اختیاری) پیاز ............................... 1 عدد بزرگ روغن زیتون .................... به مقدار لازم نمک ............................... به مقدار لازم فلفلسیاه ........................ به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک ........ به مقدار دلخواه(اختیاری) نعناع خشک ..................... به مقدار دلخواه . مواد لازم روی خمیر: زردهی تخممرغ ................. 1 عدد روغن مایع ....................... 1 قاشق غذاخوری چطوری درست کنم: یک لیوان آب ولرم، شکر و خمیرمایه را در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط میکنیم بعد از 5 دقیقه باقیماندهی آب، روغن_زیتون ، ماست خانگی و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس #آرد را کمکم و به صورت کنترل شده اضافه کرده، مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمیچسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی پوشانده و اجازه میدهیم به مدت 45 دقیقه بماند تا عمل بیاید. برای تهیهی مخلوط اسفناجی ، اسفناج و پیاز را ریز خرد کرده و در ظرف مناسبی میریزیم و نمک میزنیم و با دست ورز میدهیم تا اسفناجها نرم شود و آب آن گرفته شود و آبِ آن را دور میریزیم. دقت میکنیم که مخلوط اسفناج خیلی لِه نشود سپس روغن زیتون ، فلفل_سیاه ، پودر فلفل_قرمز خشک ، نعناع خشک و در صورت تمایل جعفری تازه ی خرد شده و پنیر دلخواه خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. خمیر عمل آمده را به 20 قسمت مساوی تقسیم کرده و چونه میزنیم و روی چونههای خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم. چونههای خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به بزرگی کف سینی و کمی ضخیم باز میکنیم. مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر ریخته سپس دو طرف خمیر را روی مخلوط اسفناج آورده و خمیر را مانند تصاویر میبندیم. خمیرهای آماده را درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده ایم، می گذاریم. سطح خمیرها را به مخلوط زرده ی تخم_مرغ و روغن مایع آغشته کرده و به مدت 30 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتیگراد #روشن کردهایم، قرار میدهیم تا پیدهها پخته و روی آنها طلایی شود. شیرینانه: چون مقدار این خمیر زیاد است، میتوانیم پیده با مخلفات میانی متنوع تهیه کنیم و یا با خمیر اضافه نان_همبرگری تهیه کنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/267757/ناهار--طرز-تهیه-«پیده-اسفناج»
|