آریا بانو
صبحانه/ طرز تهیه تارت ارده
جمعه 25 بهمن 1398 - 10:20:53
آریا بانو - صبحانه/ طرز تهیه تارت ارده
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6066349
١٣٧
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر تارت ارده :
آرد ........................... 250 گرم
کره .......................... 125 گرم
تخم‌مرغ .................... 1 عدد
شکر .........‌................ 20 گرم
.
مواد لازم کرم تارت_گردویی :
خامه ........................ 200 گرم
اَرده ......................... 60 گرم
زرده‌ی تخم‌مر غ .......... 1 عدد
تخم‌مرغ .................... 2 عدد
شکر ......................... 75 گرم
مغز گردو ................... 80 گرم
چطوری درست کنم:
آرد را در ظرف گود مناسبی ریخته و کره را به تکه‌های کوچک برش زده و به آرد اضافه می‌کنیم و با نوک انگشتان دست کره و آرد را با هم ورز می‌دهیم تا کاملن کره به خورد آرد برود سپس شکر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و در آخر تخم_مرغ را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم. خمیر تارت را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی سس_ارده ، تخم‌مرغ‌ها، زرده ی تخم‌مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و خوب هم می‌زنیم سپس خامه و ارده را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا کرم خامه_ای یک‌دستی حاصل شود. خمیر تارت را از یخچال خارج کرده و روی میز به وسیله‌ی وردنه به ضخامت حدود نیم سانتی‌متر(4 یا 5 میلی‌متر) باز می‌کنیم. خمیر را به آرامی در قالب تارت قرار می‌دهیم طوری‌که لبه‌های خمیر، دیواره‌ی قالب را بپوشاند. با چنگال روی خمیر تارت سوراخ‌هایی ایجاد کرده و یک ورق کاغذ روغنی روی خمیر قرار می‌دهیم و با مقداری نخود یا لوبیای خشک روی تارت را کاملا می‌پوشانیم و با این کار اجازه نمی‌دهیم تا بیسکویت تارت درون فر پُف کند. قالب را به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و کاغذ روغنی و نخودها را از روی تارت برمی‌داریم و دوباره قالب را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و سس_خامه ای را روی تارت ریخته و مغز گردو ها را روی تارت می‌چینیم و قالب را دوباره به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر 170 درجه‌ی سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. بعد از این که تارت گردویی خنک شد، آن را از قالب خارج کرده، برش می‌زنیم و #سرو می‌کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/267725/صبحانه--طرز-تهیه-تارت-ارده
بستن   چاپ