آریا بانو
آموزش تهیه یک غذای مکزیکی با مرغ و ذرت
پنجشنبه 24 بهمن 1398 - 10:50:41
آریا بانو - آموزش تهیه یک غذای مکزیکی با مرغ و ذرت
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6063812
١٠٣
٠
آخرین خبر / همراهان عزیزم سلام وشبتون بخیر براتون یک دستور غذای مکزیکی آوردم مطمئنم دوست خواهید داشت مواد لازم
مرغ 500 گرم ( اگر دوست دارید میتونید بیشترش کنید)
پودر زیره 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
فلفل سفید 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ذرت 1 لیوان
فلفل هالوپینو 1 ق غ
گوجه فرنگی خورد شده 1 لیوان
آرد 1 ق غ
ترتیا 8 عدد
پنیر چدار رنده شده 1 لیوان
نمک
پیازچه برای تزئین
سس انچلادا:
روغن 3 ق غ
آرد 1 ق غ
آب مرغ 2 لیوان(مرغ رو که گذاشتید پخت 2لیوان از اب مرغ برای سس استفاده کنید)
رب گوجه فرنگی 4 ق غ/پودر آویشن 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ/پودر زیره 1 ق چ
نمک نصف ق چ
طرز تهیه
اول از هر کاری خمیر نان رو آماده میکینم ( با همون رسپی که دادم 8 تا نان بدست میاد که واسه کار ما کافیه). بعد مرغها رو آبپز میکینم و ریش ریش کرده و آب مرغ رو هم واسه سس انچلادا کنار میذاریم. بعد نان هارو درست میکینم و لای دستمال میپیچیم میذاریم کنار.( نرم برش دارید که راحت رول شه. اگه بذارید خشک شه خوب رول نمیشه.
برای درست کردن سس انچلادا:
آرد و روغن رو برای 1 دقیقا تفت میدیم ( مواظب باشید نسوزه) فلفل رو اضافه کرده و 30 ثانیه تفتش میدیم . بعد آب مرغ و رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو اضافه کرده هم میزنیم تا بجوش بیاد. کمش میکینم و میذاریم 15 دقیقه جا بیافته. میچشیم که همه چیزش به جا باشه. بعد میذاریم کنار تا بقیه کارا انجام شه و از حرارت سس کم شه فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم.پیاز و سیر رو تفت میدیم و ادویه ها رو اضافه میکینم.ذرت و گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه میپزیم ( از کنسرو ذرت استفاده کنید. میتونید مقدارش رو کم و زیاد کنید. آرد رو به مخلوط اضافه کرده و باز هم میزینم ( این باعث میشه که خمیری و چسبناک بشه و بعد انچلادا راحت تر رول بشه) مرغ رو هم اضافه کرده....بعد فلفل ها ( البته اختیازی هست) میچشیم و از روی حرارت برمیداریم.خب ... حالا سس انچلادا رو توی یه ظرف پهن میریزیم و ترتیا ها رو توی سس میزنیم تا پشت و روش آغشته به سس بشه.تقریبا به اندازه ربع لیوان از مخلوط مرغ رو روی هر نان قرار میدیم و از پایین شروع به رول کردن میکنیم و بعد خوب و محکم رول میکینم.رولهای نان رو ( طوری که قسمت انتهاییش رو به پایین باشه) توی یک ظرف با اندازه مناسب کنار هم میچینیم ( بهتره که از اول ترتیا ها رو متناسب با سایز ظرفمون درست کنیم)
باقی مونده سس انچلادا رو روی رولها ریخته و پنیر رو روشون میپاشیم
توی فر قرار میدیم تا زمانی که سس قل قل کنه و پنیر ذوب شه.....
پیازچه ها رو روش میریزیم و سرو میکینم.
با ماست میتونید سرو کنید
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
همونجوری که میدونید غذاهای مکزیکی تند هستند مس میتونید بسته به سلیقتون فلفل رو کم یا زیاد کنید
نوش جان
منبع صفحه brochen.kuchen

http://www.banounews.ir/fa/News/267482/آموزش-تهیه-یک-غذای-مکزیکی-با-مرغ-و-ذرت
بستن   چاپ