آریا بانو
کاپ کیک اسفناج؛ شورینی سبزیجات با رنگ و طعم متفاوت
چهارشنبه 23 بهمن 1398 - 22:24:01
آریا بانو - کاپ کیک اسفناج؛ شورینی سبزیجات با رنگ و طعم متفاوت
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6062735
٣٨٧
٢
ستاره / اگر طعم پنیر و اسفناج را در کنار هم دوست دارید، باید این کیک های کوچک و بامزه‌ی اسفناج کوچک را امتحان کنید. فرق این کاپ کیک با دیگر کیک‌ها در شور بودن آن است که به همین علت به آن شورینی گفته می‌شود. کاپ کیک اسفناج سرشار از ویتامین‌ها و پروتئین‌های مقوی یک گزینه‌ی عالی برای برای صبحانه یا عصرانه است. اگر نمی‌توانید کودکان خود را به خوردن سبزیجات مجاب کنید، نگران نباشید
مواد لازم برای کاپ کیک اسفناج
اسفناج تازه 350 گرم، (به بخش نکات مراجعه کنید)
پنیر ریکوتای نیمه چرب یا پنیر کاتیج کم چرب نصف فنجان
پنیر پارمزان نصف فنجان خرد شده، به علاوه مقداری برای چاشنی
تخم مرغ 2 عدد، هم زده
سیر 1 حبه، له شده
نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل تازه آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
دستورالعمل تهیه کاپ کیک اسفناج
فر را از قبل تا دمای 204 درجه فارنهایت گرم کنید.
اسفناج را در سه مرحله در غذاساز بریزید تا خوب خرد شود. سپس آن را به یک کاسه متوسط منتقل کرده و پنیر ریکوتا (یا کاتیج)، پارمیزان، تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
روی سینی کاپ کیک، 8 قالب را با روغن چرب کرده و مخلوط اسفناج را بین آن‌ها تقسیم کنید. شورینی اسفناج را حدود 20 دقیقه بپزید و بگذارید 5 دقیقه در قالب بمانند؛ سپس لبه ها را با چاقو شل کرده و روی یک ظرف تمیز برگردانید. در صورت تمایل روی شورینی‌ها پارمزان بیشتری بپاشید و گرم سرو کنید.
نکات کاپ کیک اسفناج
تجهیزات مورد نیاز: سینی کاپ کیک 12 تایی
توجه: بچه اسفناج، اسفناج جوان و تازه‌ای است که زودتر برداشت می‌شود و برگ‌های آن هنوز کوچک‌اند. معمولاً در غذاهای پختنی، ساختار محکم اسفناج بالغ ترجیح داده می‌شود. در این دستور العمل می‌توان به دلخواه از بچه اسفناج یا اسفناج بالغ استفاده نمود. دقت کنید که نتیجه ممکن است کمی متفاوت باشد. قبل از خرد کردن، حتماً ساقه‌های سفت اسفناج بالغ را جدا کنید.
وزن و اندازه‌گیری: 300 گرم اسفناج بالغ خرد شده = حدود 10 فنجان نپخته و 300 گرم بچه اسفناج خرد شده = حدود 8 فنجان نپخته
ارزش غذایی کاپ کیک اسفناج
انرژی کل 141 کالری
چربی کل 7.9 گرم
چربی اشباع شده 4.1 گرم
کلسترول 110 میلی گرم
سدیم 448 میلی گرم
پتاسیم 562 میلی گرم
کربوهیدرات 5.5 گرم
فیبر 1.9 گرم
قند 1 گرم
پروتئین 12.9 گرم
فولات 182 میکروگرم
کلسیم 310 میلی گرم
آهن 3 میلی گرم
منیزیم 80 میلی گرم

http://www.banounews.ir/fa/News/267386/کاپ-کیک-اسفناج؛-شورینی-سبزیجات-با-رنگ-و-طعم-متفاوت
بستن   چاپ