آریا بانو
شیرینی ها/ کیک هویج را در «اون توستر» بپزید
چهارشنبه 23 بهمن 1398 - 15:20:45
آریا بانو - شیرینی ها/ کیک هویج را در «اون توستر» بپزید
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6062195
٢٩٢
١
ایران کوک / چی لازم دارم:
آرد سفید ½ پیمانه
بیکینگ پودر ¼ قاشق چای خوری
جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
پودر دارچین ½ قاشق چای خوری
جوز هندی 1/8 قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
روغن 3 قاشق غذاخوری
سس سیب 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ¼ پیمانه
هویج کوچک 2 عدد
چطور بپزم:
– اون توستر را با دمای 170 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید و بگذارید تا خوب گرم شود. در همین زمان دو تابه کوچک 9 سانتی متری را بردارید و با روغن به کف آن ها اسپری کنید. این مقدار مواد اولیه برای درست کردن 2 کیک هویج کوچک کافی است.
– تمامی مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین و جوز هندی را درون یک کاسه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس کناری بگذارید.
– در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، روغن، سس سیب و شکر قهوه ای را تا زمانی که به خوبی با هم مخلوط شوند هم بزنید. سپس هویج های پوست کنده و رنده شده را نیز به آن ها اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر، در صورت تمایل، مقدار یک قاشق غذاخوری تکه های آناناس خرد شده، یک قاشق غذاخوری کشمش خرد شده، یک قاشق غذاخوری نارگیل خرد شده و یک قاشق غذاخوری گردوی خرد شده نیز به مواد اضافه کنید.
– حالا مواد خشک را که با هم مخلوط کرده بودید به مخلوط مواد تر اضافه کنید و تا زمانی که یک ست شوند مخلوط را هم بزنید.
– خمیر را درون تابه هایی که در مرحله اول چرب کردید بریزید. سطح خمیر را با استفاده از یک لیسک سیلیکونی صاف کنید. سپس به آرامی چند بار تابه ها را روی پیشخوان آشپزخانه بزنید تا حباب های هوای داخل خمیر آزاد شوند. سپس تابه ها را داخل اون توستر بگذارید.
– اجازه دهید کیک ها به مدت 20 الی 24 دقیقه بپزند و زمانی که یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کردید چیزی از کیک به آن نچسبد. کیک در اون توستر آماده شده است.
– بگذارید کیک ها برای 10 دقیقه داخل خود تابه ها خنک شوند. سپس از تابه ها خارج کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شوند و در صورت تمایل با نارگیل تفت داده شده آن ها را تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/267201/شیرینی-ها--کیک-هویج-را-در-«اون-توستر»-بپزید
بستن   چاپ