طرز تهیه «کیبه» سیب زمینی
سه شنبه 22 بهمن 1398 - 22:05:14
|
|
آریا بانو - طرز تهیه «کیبه» سیب زمینی سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6058205 ٠ ٠ ایران کوک / مواد لازم برای کیبه سیب زمینی نان سوخاری خرد شده 2 عدد کره ذوب شده 4 قاشق سیب زمینی متوسط 6 عدد نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد روغن 2 قاشق پیاز متوسط خرد شده 2 عدد گوشت چرخ کرده 400 گرم قرص عصاره مرغ خرد شده 2 عدد بادام پرک تست شده 2 قاشق فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری پنیر پیتزا یا پارمزان به دلخواه طرز تهیه کیبه سیب زمینی 1- فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2- سیب زمینی ها را بجوشانید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پس از اینکه خنک شدند، پوست آنها را بگیرید. با گوشت کوب یا چنگال آنها را له کنید. سیب زمینی له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید و کنار بگذارید. 3- یک تابه بردارید و روغن را درون آن داغ کنید. پیاز ها را تقریبا 2 دقیقه در ان تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب با پیاز مخلوط کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود. عصاره گوشت را در 2 قاشق آب جوش حل کنید و روی گوشت بریزید. سپس بادام پرک تست شده و ادویه دلخواه خود را به مواد اضافه کنید. مواد را کمی باهم بپزید تا خوب ترکیب شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. 4- یک قالب کمربندی یا تابه گرد بزرگ حاضر کنید و کف آن را با کمی کره یا روغن چرب کنید. نصف سیب زمینی را کف آن پهن کنید. مایه گوشت را روی آن پهن کنید. به دلخهواه کمی پنیر روی مایه گوشت بریزید و سپس لایه سیب زمینی باقی مانده را روی گوشت بریزید. 2 قاشق از کره ذوب شده را روی لایه آخ بمالید و پودر سوخاری را روی آن پخش کنید. 2 قاشق کره باقی ماده را روی پودر سوخاری بپاشید. 5- قالب را در به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا پودر سوخاری روی کیبه ترد و طلائی رنگ شوند.
http://www.banounews.ir/fa/News/266848/طرز-تهیه-«کیبه»-سیب-زمینی
|