آریا بانو
شام/ خوراک کاری اسفناج و گل کلم
سه شنبه 22 بهمن 1398 - 20:10:58
آریا بانو - شام/ خوراک کاری اسفناج و گل کلم
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6059431
١١٢
٠
ایران کوک / مواد لازم برای خوراک کاری اسفناج و گل کلم
روغن 2 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ ورقه شده 1 عدد
سیر 1 حبه
زنجبیل تازه پوست کنده و رنده شده 1 سانتی متر
فلفل قرمز خشک شده 1 عدد (اختیاری)
پودر کاری 2 قاشق
گل کلم متوسط خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
شیر نارگیل بسته بندی شده 400 میلی لیتر
برگ های اسفناج ریز و تازه چین 175 گرم
یک کاری کلاسیک سریع-سبزیجات، شیر نارگیل و ادویه ها که به خوبی با هم مخلوط شده اما تند و آتشی نیستند. اگر کاری اسپایسی دوست دارید در صورت تمایل می توانید از فلفل قرمز (چیلی) استفاده کنید. آن را با نان سرو کنید اما می توانید به جای نان از برنج هم استفاده کنید.
طرز تهیه: روغن را در یک قابلمه حرارت دهید. پیاز را اضافه کرده و روی شعله ی ملایم 3 دقیقه تفت دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کرده و 2 دقیقه بپزید. فلفل قرمز و پودر کاری را بیفزایید و 1 دقیقه بپزید.گل کلم ها را در آن ریخته و هم بزنید تا با ادویه ها آغشته شود.
گوجه فرنگی ها و شیر نارگیل را در آن بریزید و اجازه دهید تا 12 الی 15 دقیقه بخار پز شده یا گل کلم ها ترد بشوند. اسفناج و آب لیمو را بیفزایید و بگذارید تا 2 دقیقه اسفناج ها نرم شوند.

http://www.banounews.ir/fa/News/266804/شام--خوراک-کاری-اسفناج-و-گل-کلم
بستن   چاپ