آریا بانو
شاخص قندی بالا یا پایین، کدام بهتر است؟
دوشنبه 21 بهمن 1398 - 22:36:33
آریا بانو - شاخص قندی بالا یا پایین، کدام بهتر است؟
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6057462
٩١٤
٠
مشرق / محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با بیان اینکه منظور از نمایه قند خون توانایی هر غذا در افزایش قند خون است، اظهار کرد: قندهای ساده (شکر، آبمیوه، مربا و عسل) و غلات تصفیه شده مانند: نان سفید و ماکارونی نمایه گلیسمی بالایی دارند؛ یعنی به سرعت قند خون را بالا می‌برند و حس خیلی خوشایندی ایجاد می‌کنند، ولی به همان سرعت هم افت قند را در افراد ایجاد کرده و باعث می‌شوند فرد احساس گرسنگی کند.
ویتامین‌هایی که بعد از 40 سالگی حتما باید بخورید
او افزود: افراد اگر تمایل دارند در طول روز کمتر احساس گرسنگی کنند باید مواد غذایی با نمایه کمتر مانند: سبزیجات و غلات کامل را انتخاب کنند. همچنین هر میزان که مواد غذایی فیبر و سبوس بیشتری داشته باشد نمایه کمتری خواهد داشت و سیر کننده‌تر خواهد بود.
کدام صبحانه سیر کنندگی بیشتری دارد؟
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد برای اینکه بتوانند در طول روز فعالیت بیشتری داشته باشند و در پی آن کمتر احسا س گرسنگی کنند، می‌توانند در وعده صبحانه از نان لواش، پنیر، گردو، خیار و گوجه به همراه چای مصرف کنند. همچنین مصرف نان لواش، تخم مرغ، زیره، چای و یک قاشق مربا خوری عسل صبحانه کامل و مفیدی است.
او ادامه داد: مصرف خیار و گوجه در وعده صبحانه باعث پایین آمدن نمایه گلیسمی کل صبحانه می‌شود و مدت طولانی تری انسولین فرد بالا می‌ماند.
انوشه ادامه داد: عسل دارای نمایه گلیسمی فوق العاده بالایی است و باعث می‌شود افت قند خون شدیدی در افراد به وجد آید؛ در نتیجه افراد نباید در مصرف آن زیاده روی نکنند.

http://www.banounews.ir/fa/News/266482/شاخص-قندی-بالا-یا-پایین،-کدام-بهتر-است؟
بستن   چاپ