آریا بانو
آموزش تهیه کوکو بادمجان؛ غذایی ساده و لذیذ
دوشنبه 21 بهمن 1398 - 13:27:13
آریا بانو - آموزش تهیه کوکو بادمجان؛ غذایی ساده و لذیذ
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6056149
١٤٠
٠
ایرنا / مواد لازم:
بادمجان: 5 عدد
تخم مرغ: 2 الی 3 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه:
1. ابتدا باید پیاز رو با سایز درشت رنده کرده و بعد آبش را می‌گیریم.
2. بادمجان‌ها را پوست کنده و با سایز درشت رنده می‌کنیم. در صورتی که نیاز به گرفتن تلخی بادمجان بود حتما قبل از رنده کردن به بادمجان‌های پوست‌کنده نمک بزنید و اجازه دهید تلخی‌اش برود و بعد رنده کنید.
3. حالا پیاز رنده شده، بادمجان رنده شده و کمی روغن رو داخل ماهیتابه می‌ریزیم و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم.
4. وقتی پیاز و بادمجان کمی نرم شدند و آب انداختند حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا آب آنها کشیده شود و نمک، فلفل و زردچوبه هم به مواد می‌زنیم و دوباره تفتشان می‌دهیم.
5. وقتی موادمان خوب پختند و آبشان کشیده شد و کمی هم سرخ شدند سیر را هم اضافه کرده و دو الی سه دقیقه تفت می‌دهیم. حالا اجازه می‌دهیم تا مخلوطمان سرد شود.
6. وقتی مخلوط سرد شد داخل کاسه‌ای می‌ریزیم و با تخم‌مرغ‌ها و کمی نمک مخلوط می‌کنیم. بهتر است ابتدا دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را بریزیم و مخلوط کنیم و اگر کم بود و مایه منسجم نشده بود سومی را اضافه کنیم.
7. حالا داخل ماهیتابه روغن ریخته و اجازه می‌دهیم تا خوب داغ شود و بعد مایه کوکو را داخلش می‌ریزیم و در ماهیتابه را هم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا کوکو با حرارت ملایم بپزد.
8. حالا کوکو را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود، در این مرحله احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشد

http://www.banounews.ir/fa/News/266221/آموزش-تهیه-کوکو-بادمجان؛-غذایی-ساده-و-لذیذ
بستن   چاپ