آریا بانو
غذای اصلی/ املت قارچ و ژامبون خانگی
شنبه 19 بهمن 1398 - 15:53:27
آریا بانو - غذای اصلی/ املت قارچ و ژامبون خانگی
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6050515
٤١٣
٠
تک آشپز / چی لازم دارم:
تخم مرغ 2عدد
پیاز 1عدد متوسط
قارچ 10عدد (بسته به ذایقه)
ژامبون 4_5ورق
پنیر پیتزا کمی
خامه یک قاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک. قاشق غذاخوری
نمک فلفل آویشن ب میزان لازم
چطور بپزم:
پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و سر تفت میدهیم.
قارچها را هم بصورت جداگانه میپزیم سپس به پیازها می افزاییم .
بعد ژامبونهای نگینی شده را اضافه میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و جعفری و پنیر پیتزا و ادویه راهم اضافه میکنیم, مواد میانی آماده است.
تخم مرغها را جداگانه در ظرفی هم زده و فلفل و نمک اضافه میکنیم , و در تابه گرد مورد نظر تخم مرغها را ریخته تا پخته شود.
در ظرف مورد نظر تخم مرغ را گذاشته و مواد را روی نیمی از تخم مرغ پخش کرده و مانند تصویر سرو میکنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/265321/غذای-اصلی--املت-قارچ-و-ژامبون-خانگی
بستن   چاپ