غذای اصلی/ املت قارچ و ژامبون خانگی
شنبه 19 بهمن 1398 - 15:53:27
|
|
آریا بانو - غذای اصلی/ املت قارچ و ژامبون خانگی سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6050515 ٤١٣ ٠ تک آشپز / چی لازم دارم: تخم مرغ 2عدد پیاز 1عدد متوسط قارچ 10عدد (بسته به ذایقه) ژامبون 4_5ورق پنیر پیتزا کمی خامه یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده یک. قاشق غذاخوری نمک فلفل آویشن ب میزان لازم چطور بپزم: پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و سر تفت میدهیم. قارچها را هم بصورت جداگانه میپزیم سپس به پیازها می افزاییم . بعد ژامبونهای نگینی شده را اضافه میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و جعفری و پنیر پیتزا و ادویه راهم اضافه میکنیم, مواد میانی آماده است. تخم مرغها را جداگانه در ظرفی هم زده و فلفل و نمک اضافه میکنیم , و در تابه گرد مورد نظر تخم مرغها را ریخته تا پخته شود. در ظرف مورد نظر تخم مرغ را گذاشته و مواد را روی نیمی از تخم مرغ پخش کرده و مانند تصویر سرو میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/265321/غذای-اصلی--املت-قارچ-و-ژامبون-خانگی
|