آریا بانو
با طبخ ته چین قارچ و بادمجان دلبری کنید
شنبه 19 بهمن 1398 - 06:29:30
آریا بانو - با طبخ ته چین قارچ و بادمجان دلبری کنید
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6047156
k ١.٣
٢
برترین ها / مواد لازم
برنج 3 پیمانه
پیاز سرخ شده 1/2 پیمانه
قارچ 150 گرم
تخم مرغ (زرده) 3 عدد
بادمجان 3 عدد
ماست‏ 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1. برنج را خیس کرده، آب‏کش می‏ کنیم و اصطلاحا زنده برمی‏داریم. زرده ‏های تخم‏ مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده، ماست را اضافه می‏ کنیم (احتیاج نیست آب آن رفته باشد).
2. سپس سه قاشق غذاخوری روغن اضافه می‏ کنیم تا برنج‏ ها به هم نچسبد. حدودا یک‏ سوم از برنج آب‏کش شده را در مایع ته‏ چین می‏ ریزیم. این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد. ته قابلمه تفلون را چرب می‏ کنیم (دو قاشق غذاخوری روغن می‏ریزیم).
3. از مایع ته‏چین آماده شده، کف آن می‏ ریزیم. مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا صاف می‏ کنیم. سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می‏ دهیم. بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب‏لیمو (برای این‏که سفید بماند) می‏ ریزیم. روی آن قارچ و پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می‏ ریزیم و با پشت قاشق کاملا صاف می‏ کنیم و فشار می‏ دهیم.
4. قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می‏ دهیم. هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، شعله را کم کرده، یک شعله‏ پخش‏ کن می‏ گذاریم تا به مدت چهل دقیقه دم بکشد. پس از اینکه کاملا پخت، روی آن را با پیاز سرخ کرده، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می‏ کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/264976/با-طبخ-ته-چین-قارچ-و-بادمجان-دلبری-کنید
بستن   چاپ