میز اردور/ نحوه درست کردن «ترشی انار» خوشمزه و خوشرنگ در منزل
پنجشنبه 17 بهمن 1398 - 20:34:36
|
|
آریا بانو - میز اردور/ نحوه درست کردن «ترشی انار» خوشمزه و خوشرنگ در منزل سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6043210 ١٩٤ ٠ نمناک / “ترشی انار” یکی از انواع ترشی های ایرانی خوشمزه و مجلسی است که علاوه بر اینکه طعم و رنگ بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب می باشد. مواد لازم برای ترشی انار لبو پخته و رنده شده :500 گرم دانه انار:1 کیلوگرم آب انار:1 لیتر سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور :1 لیوان پودر گلپر :1 قاشق غذاخوری پودر گشنیز :2 قاشق غداخوری سیاه دانه:2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز :1 قاشق چای خوری نمک:به مقدار لازم طرز تهیه ترشی انار: ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید. در مرحله بعد آب انار و سرکه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید برای دو الی سه دقیقه بجوشد . دانه های انار مزه دار شده و لبوی پخته و رنده شده را داخل سرکه در حال جوش بریزید و برای دو دقیقه اجازه دهید قل بخورد سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک گردد. بعد از ابنکه مخلوط بالا کاملا خنک شد پودر گشنیز ، فلفل قرمز، سیاه دانه و گلپر را افزوده و خوب مخلوط نمایید. ترشی را در شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا برسد و جا بیافتد.
http://www.banounews.ir/fa/News/264034/میز-اردور--نحوه-درست-کردن-«ترشی-انار»-خوشمزه-و-خوشرنگ-در-منزل
|