طرز تهیه ته دیگ ماست و تخم مرغی
پنجشنبه 17 بهمن 1398 - 14:43:23
|
|
آریا بانو - طرز تهیه ته دیگ ماست و تخم مرغی سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6043234 k ١ ٠ نمناک / ته دیگ (ته چین )ماست و تخم مرغی یکی از پر طرفدارترین دستور تهیه های ایرانی است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد. مواد لازم برای ته دیگ ماست و تخم مرغی یک سوم پیمانه روغن یک چهارم پیمانه آب دو عدد زرده تخم مرغ یک چهارم پیمانه ماست پرچرب طرز تهیه ته دیگ ماست و تخم مرغی زعفران دم کرده و نمک و در صورت تمایل پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و سپس ته قابلمه روغن ریخته واز برنج آبکش که کمی زنده تر درست کردید بردارید و با این مایه مخلوط کنید و کف قابلمه بریزید و صاف کنید و بعد باقی برنج را بریزید و روغن و مقدار کمی آب بریزید و روی حرارت ملایمی در طی مدت طولانی دم کنید . نکته. برای برنج ساده بهتر است پودر سیر استفاده نشود . اما میتوانید مقدار نصف قرص سوپ مرغ را نیز داخل مایه پودر کنید . ته دیگ خوشمزه ای خواهید داشت . میتوان ماست را حذف و تخم مرغ را کامل با سفیده مصرف کرد که ته دیگ برشته تری خواهید داشت . میتوان تخم مرغ را نیز حذف و فقط با ماست و بقیه مواد تهیه کرد . برخی داخل مایه پودر سبزیجات خشک هم میریزند . این افزودنی ها باید با خورشی که مورد مصرف قرار میگیره همخونی داشته باشه . مثلا پودر نعنا خشک داخل مایه موقعی بریزیم که خورش داخلش نعنا باشه . نکات تکمیلی در مورد ته دیگ زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
http://www.banounews.ir/fa/News/263892/طرز-تهیه-ته-دیگ-ماست-و-تخم-مرغی
|