میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی
دوشنبه 14 بهمن 1398 - 22:28:06
|
|
آریا بانو - میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6034159 ١٧٢ ٠ پاتوق من/ مواد لازم میگو پفکی میگو :•: یک کیلو آبلیمو :•: یک قاشق سوپخوری ماست :•: دو قاشق سوپخوری پیاز :•: یک عدد آرد :•: یک لیوان تخم مرغ :•: یک عدد زعفران :•: نصف قاشق چایخوری نمک :•: به مقدار لازم بیکینگ پودر :•: یک قاشق چایخوری فلفل :•: به مقدار لازم طرز تهیه میگو پفکی در ابتدا میگوها رو پوست کنده و تمیز می کنیم ، سپس پیاز را رنده می کنیم تا آبش خارج شود زیرا آب پیار بوی میگو را از بین می برد. آب پیاز را جدا می کنیم و میگوها را داخلش می ریزیم. برای طعم دهنگی روی میگوها مقداری آبلیمو و فلفل سیاه می ریزیم و میگوها را با آب پیاز ، فلفل و آبلیمو به خوبی مخلوط می کنیم. مواد را بعد از اینکه خوب بهم زدیم در یک ظرف در بسته می گذاریم و به مدت یکالی دو ساعت در یخچال قرار می دهیم. برای تهیه سس مخصوص میگو پفکی آرد ، تخم مرغ ، زعفران ، ماست ، بیکینگ پودر و نمک را به خوبی مخلوط می کنیم. سس ما باید متعادل باشید نه سفت و نه شل ، اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و دوباره آنرا نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم. یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. به این دلیل ظرف باید کوچک باشد که روغن روی میگو ها را بگیرد ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را کم می کنیم و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد. میگو پفکی را در ظرف مورد نظر خود بکشید و با توجه به ذائقه خود به همراه سس کچاپ یا سس فرانسوری میل بفرمایید.
http://www.banounews.ir/fa/News/262745/میگو-پفکی-خوشمزه-با-سس-مخصوص-رستورانی
|