آریا بانو
آموزش تهیه لازانیای گوشت و سویا
چهارشنبه 9 بهمن 1398 - 22:22:03
آریا بانو - آموزش تهیه لازانیای گوشت و سویا
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6021407
٢٩٥
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم
لازانیا300 گرم
گوشت چرخ کرده100 گرم
سویا50 گرم
هویج ریز خرد شده متوسط1 عدد
قارچ خرد شده100 گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده1 عدد
پیاز رنده شده بزرگ1 عدد
رب گوجه ‌فرنگی به مقدار لازم
پودر آویشن 1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم برای سس سفید
کره 50 گرم
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
شیر 1 لیوان
خامه‏ 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 40دقیقه
1
سویا را به مدت1 ساعت خیس کرده و 2 بار آب آن را عوض کنید و در آخر آن را در آبکش بریزید و بفشارید تا آب آن کاملاً گرفته شود و بوی سویا از بین برود
2
پیاز را سرخ کرده و گوشت و سویا را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
3
هویج، قارچ و فلفل دلمه را به همراه نمک، زردچوبه و ادویه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب قارچ نیز بخار شود.
4
رب را به آن اضافه کنید و هم بزنید، نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید تا گوشت و سویا بپزد،بعد از به روغن افتادن زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.
5
ظرف مورد نظر را با کره چرب کرده و یک ردیف لازانیا روی آن بچینید و از مواد گوشتی روی آن بریزید و این کار را تا تمام شدن لازانیا ادامه دهید؛ در آخر یک لایه سس سفید روی آن بریزید و پنیر پیتزا را نیز روی سس بریزید و پودر آویشن را نیز روی پنیر بپاشید.
6
ظرف را درون فر که از قبل به مدت 15 دقیقه گرم کردیم با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت40-، 30 دقیقه قرار دهید.
7
طرز تهیه سس:
8
کره را ذوب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
9
شیر را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود و آرد گلوله نشود، بعد از خاموش کردن حرارت خامه را بیافزایید و هم بزنید.
10
ظرف مورد نظر را با کره چرب کرده و یک ردیف لازانیا روی آن بچینید و از مواد گوشتی روی آن بریزید و این کار را تا تمام شدن لازانیا ادامه دهید؛ در آخر یک لایه سس سفید روی آن بریزید و پنیر پیتزا را نیز روی سس بریزید و پودر آویشن را نیز روی پنیر بپاشید.
11
ظرف را درون فر که از قبل به مدت 15 دقیقه گرم کردید با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت40-،30 دقیقه قرار دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/260033/آموزش-تهیه-لازانیای-گوشت-و-سویا
بستن   چاپ