طرز تهیه تبوله لبنانی با سس مخصوص
چهارشنبه 9 بهمن 1398 - 18:28:23
|
|
آریا بانو - طرز تهیه تبوله لبنانی با سس مخصوص سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6020998 ٣٢٠ ٠ برترین ها / سالاد تبوله Tabbouleh Salad یکی از سالادهای لبنانی عربی محبوب شکم دوستان در سراسر جهان و مخصوصا ایران، سالاد تبوله است. این سالاد برای وعدهی شام به خاطر سبکی بسیارش بسسیار مناسب است و درآن از حبوباتی بلغور و جعفری استفاده میشود. مواد تشکیل دهندهی این سالاد لبنانی، جعفری ریز شده، نعناع، آبلیمو، بلغور یخته شده، گوجه پوست کنده، پیاز سفید، ادویهای لازم و مصرفی و روغن زیتون است. تبع این سالاد سرد ات و پیشنهاد میشود در کنار ادویههای گرمی، چون فلفل سیاه و قرمز سرو شود. مواد لازم برای تهیه تبوله: بلغور گندم: 2 پیمانه آب جوش: 4 پیمانه جعفری تازه: 3 پیمانه نعناع تازه: ½، 1 پیمانه پیازچه: 8 عدد پیاز کوچک قرمز: 2 عدد خیار خرد شده بزرگ: 1 عدد روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: ½ پیمانه گوجه فرنگی کوچک: 2 عدد کاهوی برگ برگ شده جهت تزئین: یک بوته کوچک مواد لازم جهت تهیه سس تبوله: خردل: 2 قاشق چایخوری موسیر: 1 عدد متوسط روغن زیتون: ⅔ پیمانه سرکه انگور: ½ پیمانه فلفل: 1 قاشق غذا خوری نمک: 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه تبوله لبنانی با سس مخصوص: 1. در یک کاسه متوسط، آب جوش و بلغور گندم را میریزیم و هم می زنیم. روی آن را میپوشانیم و برای مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم. پس از نیم ساعت آن را آبکشی میکنیم به طوری که تمام آب آن گرفته شده و خشک شود. 2. تمام سبزیجات را میشوییم و پس از خشک شدن آنها را ساطوری کرده، خرد میکنیم. بلغور آب گرفته را دوباره در کاسه میریزیم و جعفری خرد شده، نعنای خرد شده، پیازچه خرد شده، پیاز خرد شده، خیار رنده شده و آب لیمو را روی آن میریزیم. 3. سپس 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون را به آنها اضافه میکنیم. آنها را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم. 4. پوست موسیر را میگیریم و سپس آن را ریز خرد میکنیم. در یک کاسه دیگر، موسیر خرد شده، خردل، سرکه و ½ قاشق چایخوری نمک را میریزیم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم. 5. سپس باقی مانده روغن زیتون را به آهستگی و به طور مداوم و پیوسته به آن میافزائیم و مرتباً با همزن دستی مخلوط میکنیم تا کاملاً مواد حل شده و یکدست شوند. این مواد را با کمی نمک و فلفل مزه دار میکنیم. 6. چند برگ کاهو در یک دیس میچینیم و سپس تبوله را روی آن به صورت کومه میریزیم. 7. سپس گوجههای کوچک را از وسط دو نیم کرده و آنها را روی تبوله میریزیم. 8. سپس ¼ پیمانه از سس را روی گوجهها میدهیم و کمی فلفل روی آن میپاشیم و باقیمانده سس را در یک ظرف مناسب ریخته و هنگام سرو، سس را کنار آن میگذاریم.
http://www.banounews.ir/fa/News/259967/طرز-تهیه-تبوله-لبنانی-با-سس-مخصوص
|