آریا بانو
غذای اصلی/ مزه دار کردن کباب ماهی
سه شنبه 8 بهمن 1398 - 17:29:25
آریا بانو - غذای اصلی/ مزه دار کردن کباب ماهی
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6018607
٤٨٩
٠
ایران کوک / چی لازم دارم:
ماهی 2 عدد
سیر 4 حبه
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
برگ بو 2 عدد
سرکه 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
ترخون 1/2 قاشق چایخوری
چطور بپزم:
ماهی را تمیز کنید ، داخل شکم ماهی را خالی کنید و ماهی را خوب بشویید.
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. رب گوجه فرنگی را داخل روغن کمی تفت دهید سپس 1 لیوان آب ، سرکه سفید ، سیر خرد شده ، برگ بو ، ترخون ، نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا زمانی که سس بجوشد و کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
ماهی در فر
سس را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر بریزید و پخش کنید. ماهی ها را به نمک و فلفل آغشته کنید سپس روی سس قرار دهید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا ماهی ها بپزند و سس جذب ماهی ها شود ( ممکن است زمان بیشتری برای کباب شدن ماهی لازم باشد ).
پس از پخت ماهی ها را از فر خارج کنید و به همراه سالاد ، نان یا برنج تزیین و سرو کنید ( پیشنهاد میشود کمی روغن داغ کنید و با 3 قاشق آبلیمو مخلوط کنید و روی ماهی ها بریزید. میتوانید داخل ماهیتابه و روی گاز هم این ماهی را آماده کنید ).

http://www.banounews.ir/fa/News/259654/غذای-اصلی--مزه-دار-کردن-کباب-ماهی
بستن   چاپ