غذای اصلی/ مزه دار کردن کباب ماهی
سه شنبه 8 بهمن 1398 - 17:29:25
|
|
آریا بانو - غذای اصلی/ مزه دار کردن کباب ماهی سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6018607 ٤٨٩ ٠ ایران کوک / چی لازم دارم: ماهی 2 عدد سیر 4 حبه آبلیمو 3 قاشق غذاخوری برگ بو 2 عدد سرکه 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری ترخون 1/2 قاشق چایخوری چطور بپزم: ماهی را تمیز کنید ، داخل شکم ماهی را خالی کنید و ماهی را خوب بشویید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. رب گوجه فرنگی را داخل روغن کمی تفت دهید سپس 1 لیوان آب ، سرکه سفید ، سیر خرد شده ، برگ بو ، ترخون ، نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا زمانی که سس بجوشد و کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. ماهی در فر سس را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر بریزید و پخش کنید. ماهی ها را به نمک و فلفل آغشته کنید سپس روی سس قرار دهید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا ماهی ها بپزند و سس جذب ماهی ها شود ( ممکن است زمان بیشتری برای کباب شدن ماهی لازم باشد ). پس از پخت ماهی ها را از فر خارج کنید و به همراه سالاد ، نان یا برنج تزیین و سرو کنید ( پیشنهاد میشود کمی روغن داغ کنید و با 3 قاشق آبلیمو مخلوط کنید و روی ماهی ها بریزید. میتوانید داخل ماهیتابه و روی گاز هم این ماهی را آماده کنید ).
http://www.banounews.ir/fa/News/259654/غذای-اصلی--مزه-دار-کردن-کباب-ماهی
|