آریا بانو
آموزش تهیه ترشی انار در خانه
سه شنبه 8 بهمن 1398 - 14:04:38
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6018117
٢٨٩
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
دانه انار ترش، نمک و روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
روی دانه های انار داخل قابلمه آب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم، بعد جوش آمدن کف های بوجود آمده را می گیریم، بعد از حدود سه ساعت و پختن دانه ها از روی شعله برمی داریم و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود، با دست دانه ها را چنگ می زنیم تا له شود و از صافی عبور می دهیم، آب گرفته شده را دوباره روی شعله قرار می دهیم بعد از غلیظ شدن ترشی، نمک و روغن اضافه می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
منظور از پختن دانه ها، له شدن راحت دانه ها با فشردن هست.
می توان هم از میکسر یا دست برای له کردن دانه ها استفاده کرد
هر چه مقدار دانه ها بیشتر باشد ترشی شما تیره تر می شود.
نمک باعث ترش شدن بهتر و روغن باعث خوشرنگ شدن و نچسبیدن ترشی به قابلمه میشه.
منبع صفحه زهرا افرازه

http://www.banounews.ir/fa/News/259533/آموزش-تهیه-ترشی-انار-در-خانه
بستن   چاپ