آریا بانو
آموزش تهیه خورشت کرفس جاافتاده و لذیذ
سه شنبه 8 بهمن 1398 - 11:54:32
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6017787
٥١٤
١
آخرین خبر / مواد لازم:
ساقه کرفس: 1 کیلوگرم
برگ کرفس: 125 گرم
نعناع: 125 گرم
جعفری: 250 گرم
گوشت: 500 گرم
پیاز: 2 عدد
لیموعمانی: 6 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 1 قاشق غذاخوری پر
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لیموهای عمانی را داخل آب جوش خیس می کنیم.
ساقه کرفس و به صورت نگینی درشت ریز می کنیم.
نعناع، جعفری و برگ کرفس و با هم ریز می کنیم.
ساقه کرفس و با کمی روغن و شعله زیاد تفت می دهیم و برمی داریم.
مخلوط سبزی ها را با هم داخل تابه ریخته و بعد از کشیده شدن آب سبزیها، آنها را هم تفت می دهیم.
پیاز ریز شده رو داخل روغن ریخته، پس از سبک شدن، گوشت را اضافه می کنیم، بعد تفت خوردن و تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل و آرد اضافه و تفت می دهیم، ساقه کرفس و مخلوط سبزی ها را به همراه چند لیوان آب داخل غذا می ریزیم، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار می دهیم و میزاریم خورشت با شعله کم بپزد.
پوست و هسته لیموهای عمانی را می گیریم و به همراه نمک و آبغوره بعد از پختن گوشت و جا افتادن غذا داخل خورشت می ریزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
همانند قرمه سبزی با توجه به ذائقه می توانید لوبیاچیتی یا لوبیاقرمز به خورشت اضافه کنید.
ریختن رب گوجه فرنگی داخل خورشت کرفس اختیاری هست.
برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته های لیموعمانی را بگیرید.
آرد باعث لعاب بهتر خورشت می شود.
منبع صفحه زهرا افرازه

http://www.banounews.ir/fa/News/259494/آموزش-تهیه-خورشت-کرفس-جاافتاده-و-لذیذ
بستن   چاپ