صفر تا صد تهیه میگو پلو اسپانیایی
دوشنبه 7 بهمن 1398 - 23:19:20
|
|
آریا بانو - صفر تا صد تهیه میگو پلو اسپانیایی سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6016909 ٢٢١ ٠ برترین ها / مواد لازم روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده 1 عدد سیر خرد شده 2 حبه زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری گوجه خرد شده 1 عدد هویج خرد شده 1 عدد کوچک فلفل دلمهای قرمز خرد شده 1/2 نمک و فلفل به میزان دلخواه برنج 2 فنجان میگو پاک شده 400 گرم جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری نخود فرنگی 1/2 فنجان سس تند (اختیاری) 1. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 3 قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمهای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید. 2. میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، 3 فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود 30 دقیقه بپزد و دم بکشد. 3. در 10 دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/259376/صفر-تا-صد-تهیه-میگو-پلو-اسپانیایی
|