آریا بانو
کلوچه پرتقال عصرانه ای با عطر منحصر بفرد
دوشنبه 7 بهمن 1398 - 16:48:22
آریا بانو - کلوچه پرتقال عصرانه ای با عطر منحصر بفرد
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6015263
٢٤٣
٠
سرآشپز پاپیون / یه کلوچه با یه عطر و طعم منحصربفرد که مزش ساعت ها زیر زبون حس میشه
کسایی که طرفدار کیک پرتقالی هستن قطعا از این کلوچه هم لذت میبرن
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
شکر3/4 پیمانه
کره170 گرم
آرددو ونیم الی سه پیمانه
رنده پوست پرتقال یک قاشق غذا خوری
آب پرتقال نصف استکان
وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودریک قاشق مربا خوری
ماست‏ دو قاشق غذا خوری
زمان تهیه 20دقیقه
زمان پخت 12دقیقه
1
تخم مرغ+ وانیل+ شکر+ کره رو با هم زن برقی مخلوط میکنیم سپس ماست رو اضافه میکنیم ودر آخر آب پرتقال رو اضافه میکنیم وهم میزنیم (از این به بعد نیازی به هم زن برقی نیست)
2
حالا پوست پرتقال رنده شده رو اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم ودر آخر آرد و پیکینگ پودر که از قبل سه بار الک شده به مواد اضافه میکنیم آرد باید کم کم اضافه بشه تا مایع به خمیر نرمی که کمی به دست میچسبه برسه برای من همون سه پیمانه استفاده شد شاید برای شما کمتر باشه.
3
حالا خمیر رو به مدت نیم ساعت در فریزر بذارید تا حالت چسبندگیش از بین بره بعد از نیم ساعت استراحت در فریزر به اندازه یه گردو از خمیر بردارید و در شکر غلط بدید ودر سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید وبه مدت 12دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180درجه بپزید
سایر نکات کلوچه پرتقالی
1)بیش از اندازه به خمیر آرد نزنید خمیر خودش حالت چسبندگی داره که در یخچال استراحت کنه برطرف میشه
2)برای اینکه کلوچه ها خوشرنگتر بشن به جای یک تخم مرغ از دوتا سفیده استفاده کرد
3) زمان پخت کلوچه به فرتوت بستگی داره هر وقت زیرش کمی طلایی شد کافی هستش

http://www.banounews.ir/fa/News/259225/کلوچه-پرتقال-عصرانه-ای-با-عطر-منحصر-بفرد
بستن   چاپ