شیرینی ها/ کیک مارمالاد، بهانه ای برای دور هم جمع شدن
دوشنبه 7 بهمن 1398 - 15:24:20
|
|
آریا بانو - شیرینی ها/ کیک مارمالاد، بهانه ای برای دور هم جمع شدن سایز متن الف الف لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6015467 ٤١٣ ٠ غذالند / کیک مارمالاد یکی از خوشمزهترین انواع کیک میوهای میباشد که طرز تهیه آن بسیار آسان است. این کیک بافت نرم و خوشمزهای دارد که میتوانید با انواع مارمالاد خانگی درست کنید. کیک مارمالاد را در انواع مهمانیهای دوستانه خود و یا به عنوان دسر ساده عصرانه میتوانید آماده کنید و به همراه خانواده نوش جان کنید. این کیک را هم میتوانید به صورت غالب کیک تهیه کنید و تزیین کنید و هم با برشهای کوچک و به صورت شیرینی انگشتی تهیه کنید و از آن به عنوان شیرینی خانگی استفاده کنید. در تهیه این کیک میتوانید از هر نوع مارمالادی استفاده کنید. همچنین بعضی از افراد از مربا نیز برای طبخ این کیک استفاده میکنند. البته حتماً باید آب مربا را کامل بگیرید تا کیک مارمالاد شما خراب نشود. میتوانید طبق سلیقه و ذائقه خود از مارمالاد محبوب خود برای طبخ این کیک خوشمزه استفاده کنید. شیرینی مارمالادی اولین بار در قرن هفدهم میلادی، در کشور اتریش ابداع شد. این شیرینی تنوع زیادی دارد که تمامی نوعها از نظر ظاهری مشابه هم هستند و در واقع از قرار گرفتن دو بیسکویت یا دو کیک روی هم تشکیل میشوند. بین دو بیسکویت انواع مارمالاد مالیده میشود و برای زیبایی، قسمت وسط بیسکویت رویی را کاتر میزنند تا رنگ مارمالاد دیده شود. شما میتوانید این کیک را با پایه کیک ساده که در سایت موجود است تهیه کنید و ماروالاد را روی آرد بریزید و سرو کنید و یا همانند دستور پیش رفته و از خمیری که در پایین گفته میشود برای تهیه آن استفاده کنید و آن را طرح دار تهیه کنید تا هم برای خودتان و هم برای کودکان جذاب باشد. چی لازم دارم: آرد: 250 گرم روغن: 100 گرم شکر: 130 گرم تخم مرغ: 3 عدد مارمالاد: به میزان لازم ماست: 100 گرم وانیل: نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری چطور بپزم: 1. ابتدا شکر و روغن را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست و کشدار شود. 2. سپس تخم مرغها را یکی یکی به ظرف اضافه کنید و به همراه وانیل مواد را با هم مخلوط کنید. 3. آرد، ماست و بیکینگ پودر را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید. 4. قالب کیک را کمی چرب کنید و دو سوم خمیر را در قالب بریزید و آن را صاف کنید. (می توانید از قالب تارت نیز استفاده کنید.) 5. سپس مارمالاد را بر روی خمیر بریزید و تمام سطح خمیر را کامل بپوشانید. 6. باقیمانده خمیر کیک را در قیف بریزید و بهصورت نوارها و خطوط باریک بر روی مارمالاد بکشید. (ویا خمیر را صاف کرده وبرش بزنید یا با قالب طرح دهید و روی مارمالاد بگذارید.) 7. فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید یک ربع گرم شود. 8. سپس قالب را به مدت 50 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک آماده شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/259180/شیرینی-ها--کیک-مارمالاد،-بهانه-ای-برای-دور-هم-جمع-شدن
|