طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزیها
يکشنبه 6 بهمن 1398 - 13:41:46
|
|
آریا بانو - ایرنا / طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برایتان آورده است، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدتها زیر دندان همه فامیل میماند. مواد لازم پخت آش دندونی (برای 8 نفر) 300 گرم گندم پوستکنده و درسته 2 لیتر شیر 100 گرم لوبیا چیتی 100 گرم نخود یک عدد قلم گوسفند یا گاو 150 گرم مغز فندق 150 گرم مغز بادام 150 گرم مغز پسته 150 گرم مغز گردو 100 گرم خامه طرز تهیه و دستور پخت: یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از 20 دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/258655/طرز-تهیه-آش-دندونی-به-سبک-تبریزیها
|