آریا بانو -
آخرین خبر / این غذا اصالتا مال فرانسوی هاست یعنی فرانسویا کشفش کردن بهش میگن تست فرانسوی و بیشتر صبحانه میخورن
"تست فرانسوی"
نان باگت ورقه ورقه
میتونه نون تست هم باشه
تخم مرغ 2 عدد
ماست 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک فلفل
شوید تازه 1 قاشق غذاخوری پر اگر تازش در دسترس نبود شوید خشک رو بریزین تو توری صافی و یکم آب جوش بریزین روش تا یکم خیس بخوره و بعد اضافه کنین
خب حالا همه مواد رو مخلوط کرده حسابی میزنیم تا یکدست شه و گلوله نمونه
آرد رو بسته به جنسش کم و زیاد کنین نباید مواد سفت باشه 1 قاشق هم کافیه
حالا نون هارو تو مواد بزنین در حد چند ثانیه و تو تابه نچسب که کمی روغن ریختین با حرارت ملایم سرخ کنین که طلایی شه
بعد با ترشی و زیتون و مخلفات نوش جان کنین☺️