فلفل خورها میگو پلو را از دست ندهید!
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 11:02:30
|
|
آریا بانو - ایرنا / میگوپلو از آن غذاهایی است که حتی اگر غذاهای دریایی را دوست نداشته باشید، نمیتوان از آن بگذرید. میگویی که با ادویههای مختلف ترکیب میشود و طعم تندی آن آنقدر لذتبخش است که از خوردنش سیر نمیشوید. حتی اگر فلفلدوست هم نباشید، میتوانید با انواع ادویهها بازی کنید و یک غذای جذاب داشته باشید. مواد لازم: سبزی پلو: 100 گرم میگوی ریز: نیم کیلو پیاز: یک عدد ادویهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل زعفران: به مقدار لازم لیمو ترش: به مقدار لازم برنج: 3 پیمانه طرز تهیه و دستور پخت: 1. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلاییرنگ شد ادویهها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید. 2. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد. 3. در صورت دلخواه میتوانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید. 4. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد. 5. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/257452/فلفل-خورها-میگو-پلو-را-از-دست-ندهید!
|