آریا بانو
فلفل خورها میگو پلو را از دست ندهید!
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 11:02:30
آریا بانو - ایرنا / میگوپلو از آن غذاهایی است که حتی اگر غذاهای دریایی را دوست نداشته باشید، نمی‌توان از آن بگذرید. میگویی که با ادویه‌های مختلف ترکیب می‌شود و طعم تندی آن آن‌قدر لذت‌بخش است که از خوردنش سیر نمی‌شوید. حتی اگر فلفل‌دوست هم نباشید، می‌توانید با انواع ادویه‌ها بازی کنید و یک غذای جذاب داشته باشید.
مواد لازم:
سبزی پلو: 100 گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: 3 پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.
2. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.
3. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.
4. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.
5. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/257452/فلفل-خورها-میگو-پلو-را-از-دست-ندهید!
بستن   چاپ