غذای اصلی/ تنوع مواد اولیه در جواهر پلو
سه شنبه 1 بهمن 1398 - 20:04:06
|
|
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / چی لازم دارم: برنج 5 پیمانه مرغ فیله 500 گرم کره 150 گرم پوست پرتقال خلال و شیرین شده 2 پیمانه خلال پسته 1 پیمانه خلال بادام 1 پیمانه زرشک 1/2 پیمانه زعفران آب کرده 2 قاشق چایخوری نمک فلفل به مقدار لازم پیاز 1 عدد روغن به مقدار لازم شکر 1 قاشق چایخوری جوهر لیمو به مقدار لازم چطور بپزم: 1- ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم. 2- زرشک را با آب سرد شسته، در آبکش میریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط میکنیم. 3- در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت میدهیم. زعفران آب کرده را نیز به زرشک اضافه میکنیم. 4- برای شیرین کردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلالها را میجوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار میدهیم و در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه میکنیم، به این ترتیب که آب و شکر را مخلوط کردیم، روی حرارت قرار میدهیم، زمانی که به جوش آمد خلالها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. 5- در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر میداریم. برنج را در ظرف مناسبی میکشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلالها و زرشک روی برنج را تزیین میکنیم. سایر نکات بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر قرار دهید تا خوشمزه تر شود. به جای مرغ از گوشت هم می توانید استفاده کنید . .10 دقیقه آخر دم کردن برنج، در تکهای فویل خلال پسته را با یک قاشق چایخوری کره قرار داده، دور آن را بسته و روی برنج قرار میدهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/256825/غذای-اصلی--تنوع-مواد-اولیه-در-جواهر-پلو
|