آریا بانو
شام/ سیب زمینی گوشت طبقه ای
دوشنبه 30 دي 1398 - 21:39:46
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / مواد لازم:
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: 1 عدد بزرگ
گوشت چرخکرده: 450 گرم
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
پودرسیر: 2 قاشق چایخوری
پاپریکا: 2 قاشق چایخوری
پوره گوجه غلیظ: 400 گرم
اسفناج تازه: 6 فنجان
سیب زمینی: 5 عدد
پنیر موزارلا: 13 ورق
جعفری تازه ریز شده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
روی شعله متوسط، تابه بزرگ را قرار دهید و روغن زیتون بریزید بعد گرم شدن پیاز ریز کرده رو اضافه کنید تا طلایی بشه، گوشت چرخکرده و ریخته تفت بدید تا آبش کشیده بشه و رنگش عوض بشه، فلفل، نمک، پودرسیر، پاپریکا و پوره گوجه را اضافه کنید و هم بزنید بعد از خشک شدن آب مواد، اسفناج و اضافه کنید و حدود سه دقیقه تفت بدید و تابه را از روی شعله بردارید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به ضخامت سه میلیمتر ورقه ای برش بدید.
داخل قالب به ابعاد 23 در 13 سانتیمتر، ابتدا کف و اطراف آن را سیب زمینی و ورقه های پنیر موزارلا قرار دهید، داخل قالب و بصورت طبقه ای با مخلوط گوشت، ورقه های پنیر و سیب زمینی پر کنید و تا اتمام مواد این کار و تکرار کنید.
قالب و داخل فر قرار دهید و غذا را با دمای 180 درجه سانتیگراد، 90 دقیقه بپزید.
همراه با جعفری تازه سرو و نوش جان کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/256388/شام--سیب-زمینی-گوشت-طبقه-ای
بستن   چاپ