آریا بانو
زمستان و نوشیدنی گرم موکا
دوشنبه 30 دی 1398 - 9:58:13 AM
آریا بانو - سلامانه: شما می توانید از شکلات ساده گرفته تا تلخ، نیمه شیرین و حتی شکلات سفید یا شکلات رنده شده یا چیپس شکلاتی برای این نوشیدنی استفاده کنید، ولی باید آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود.
مواد لازم برای 6 نفر
شکلات رنده شده(به دلخواه) - به مقدار لازم
خامه‏ زده شده شیرین (به دلخواه) - به مقدار لازم
خامه‏ - نصف پیمانه
شیر - نصف پیمانه
شکر – یک چهارم فنجان
کاکائوی میکس آماده خامه ای -90 گرم ( به میزان دلخواه )
قهوه دم کشیده قوی و داغ - 6 فنجان
شیر سرد را 2 دقیقه در مایکروویو بگذارید. هر 30 ثانیه یک بار آن را هم بزنید و دوباره حرارت دهید تا دمای آن به 160 درجه برسد. روی اجاق گاز از دماسنج مخصوص استفاده کنید تا شیر به درجه حرارت لازم برسد. برای موکای سنتی، از پودر کاکائوی شیرین استفاده می شود. ولی در کافی شاپ ها اغلب به دلیل راحتی کار، با شربت شکلات با کیفیت تهیه می شود.
برای درست کردن موکا ابتدا باید قهوه داغ، میکس کاکائو و شکر را در قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
نصف شیر و نصف خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا داغ شود. سپس آن را در لیوان سرو کنید و روی آن خامه زده شده و چیپس شکلات بریزید و سرو کنید. موکا برخلاف نوشیدنی های دیگر نیاز به استفاده از شیر کف دار ندارد.
این یعنی شما می توانید فقط با جوشاندن شیر در مایکروویو یا روی اجاق گاز، موکا درست کنید. با استفاده از شکلات ساده نوشیدنی غنی تر و غلیظ تری تهیه می شود که همه آن را دوست دارند. شکلات تلخ با اسپرسو خوشمزه تر می‌شود، ولی اگر شما از طعم شکلات تلخ خیلی خوشتان می آید می توانید آن را در موکا هم بریزید. حتی می توانید مقدار کمی نمک دریایی یا فلفل هم به آن اضافه کنید و به نوشیدنی تان طعم جدید و خوشمزه بدهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/256023/زمستان-و-نوشیدنی-گرم-موکا
بستن   چاپ