میز اردور/ دستوری ساده برای تهیه پاستیل خانگی
دوشنبه 30 دي 1398 - 09:56:24
|
|
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم: شکر- 2 فنجان آب - یک فنجان آب میوه دلخواه - یک فنجان پودر ژلاتین - 4 قاشق غذاخوری اسانس یا رنگ خوراکی- به میزان لازم چه جوری درست میشه: پودر ژلاتین را با آب مخلوط و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه را هم روی حرارت بگذارید و برای چند دقیقه بجوشانید. پس از آن اسانس یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر بیفزایید و هم بزنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف و بدون نگه دارنده تهیه کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/256009/میز-اردور--دستوری-ساده-برای-تهیه-پاستیل-خانگی
|