آریا بانو
میز اردور/ دستوری ساده برای تهیه پاستیل خانگی
دوشنبه 30 دي 1398 - 09:56:24
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
شکر- 2 فنجان
آب - یک فنجان
آب میوه دلخواه - یک فنجان
پودر ژلاتین - 4 قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی- به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
پودر ژلاتین را با آب مخلوط و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه را هم روی حرارت بگذارید و برای چند دقیقه بجوشانید. پس از آن اسانس یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر بیفزایید و هم بزنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف و بدون نگه دارنده تهیه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/256009/میز-اردور--دستوری-ساده-برای-تهیه-پاستیل-خانگی
بستن   چاپ