آریا بانو
میز اردور/ سس چیلی برای پیتزا، ساندویچ و سیب زمینی
شنبه 28 دي 1398 - 16:50:45
آریا بانو - دونفره / معمولا سسی که بیشتر ما‌ها همراه چیزایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و … میخوریم همون سس گوجه فرنگی یا کچاب همیشگیه، اما در این مطلب میخوام طرز تهیه یه سس خوشمزه و خیلی راحت که در کمتر از 5 دقیقه حاضر میشه رو بهتون یاد بدیم که با سس گوجه فرنگی درست میکنیم و خیلی خوش طعم و خوش عطره و مطمئنم بعد درست کردنش و میل کردنش حتما مشتریش میشین و همیشه برای کنار سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا تهیه اش میکنین.
چی لازم دارم:
1 پیمانه سس گوجه فرنگی
2 قاشق چایخوری ادویه چیلی (طرز تهیه ادویه چیلی رو میتونین در اینجا ببینین)
1 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قهوه‌ای
نمک به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
1. طرز تهیه این سس خیلی راحت‌تر از چیزیه که فکرشو بکنین و فقط کافیه تا مواد اولیه رو تو خونه داشته باشین پس همه مواد بجز نمک رو داخل یه کاسه بریزین.
2. حالا باید همه‌ی مواد رو خوب با یه قاشق مخلوط کنین تا سس یکنواخت بشه در این مرحله سس رو تست کنین و هر چقدر که احتیاج داره بهش نمک اضافه کنین. در صورتی که دوست ندارین سستون طعم ملس و رو به شیرینی داشته باشه میتونین مقدار شکر رو کمتر بریزین.
حالا سس شما آماده است و فقط کافیه برای دو الی سه ساعت داخل یخچال بذارینش تا آماده استفاده بشه. نوش جان.

http://www.banounews.ir/fa/News/255239/میز-اردور--سس-چیلی-برای-پیتزا،-ساندویچ-و-سیب-زمینی
بستن   چاپ