غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت خوراک بادمجان
سه شنبه 24 دي 1398 - 20:35:31
|
|
آریا بانو - تبیان / چی لازم دارم: بادمجان یک کیلوگرم گوشت چرخکرده 300 گرم پیاز دو عدد زرشک 100 گرم قارچ 200 گرم ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم کاری قاشق مرباخوری پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری رب گوجهفرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم. چطور بپزم: بادمجان را پوست گرفته و از وسط برش میزنیم. سپس در تابه که کمی روغن و لیوان آب ریختهایم بادمجان را میپزیم گوشت چرخکرده را با پیاز تفت میدهیم سپس نمک، فلفل، زردچوبه، کاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه میکنیم آنگاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشک اضافه میکنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی میافزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب میپزیم. در این لحظه مواد پخته شده را در شکم بادنجان پر میکنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد میریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایکروفر قرار میدهیم. بادمجان را در روغن زیاد سرخ نکنید کمی روغن اضافه کنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. این غذا را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین کنید
http://www.banounews.ir/fa/News/253871/غذای-اصلی--روشی-جدید-برای-پخت-خوراک-بادمجان
|