صبحانه/ بانت کیک موز نارگیل
سه شنبه 24 دي 1398 - 08:21:36
|
|
آریا بانو - آخرین خبر / این کیک دوطعم موز ونارگیل رو با هم داره ومیتونم بگم خیلی خوشمزه تر ازکیک موز وگردو هست وبافت پنبه ای وعالی ای داره پیشنهاد میدم حتما یک بار امتحان کنید موادلازم: پودر نارگیل 1پیمانه آرد سفید 2ویک دوم پیمانه تخم مرغ 4عدد موز 3عدد کاملا رسیده شکر 1ویک دوم پیمانه کره به دمای محیط رسیده 200 گرم بکینگ پودر 1ق غذاخوری وانیل 1دوم قاشق چایخوری نمک یک سوم ق چایخوری طرزتهیه: کره به دمای محیط رسیده رو حسابی با شکر میزنیم تا پف دار وسبک بشه بعد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه گرده همراه وانیل بعد از اضافه کردن هر یک دونه تخم مرغ حسابی هم بزنید موز رو نرم کنید(موز هابا پوست خال دار شیرین تر ومناسب تر هستند برای کیک) وبه مخلوط اضافه کنید وبعد آرد ونمک وبکینگ پودر رو که الک کردید رو اضافه کنید ومخلوط کنید پودر نارگیل رو هم اضافه کنید ومخلوط کنید من از قالب میان تهی 25 سانت استفاده کردم چرب وآرد پاشی کردم وتوی فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 45 تا50 دقیقه قرار دادم حتما بعد 40 دقیقه کیکتون رو با کمک خلال تست کنیداگر تمیز از کیک بیرون اومد کیک آماده است چون دمای فرها با هم متفاوت هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید منبع صفحه brochen.kuchen
http://www.banounews.ir/fa/News/253549/صبحانه--بانت-کیک-موز-نارگیل
|