آریا بانو
طرز تهیه لازانیا بدون فر
يکشنبه 22 دي 1398 - 15:55:40
آریا بانو - ایران کوک / مواد لازم برای لازانیا بدون فر
لازانیا 500 گرم
سس ماکارونی 700 گرم
آب 1 و 1/2 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا 230 گرم
پنیر پارمزان 140 گرم
لازانیا بدون فر یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که کوچیک و بزرگ عاشقش هستن. همون طور که قبلا طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده رو آموزش دادیم و خیلی دوستش داشتین، امروز می خوایم یه نوع لازانیای خوشمزه و آسون رو آموزش بدیم. این روش با روش هایی که قبلا در طرز تهیه انواع لازانیا ازش حرف زدیم فرق می کنه. این جا قراره لازانیا بدون فر و در قابلمه تهیه بشه.
توی این دستور لازانیا بدون فر شما می تونین هر مواد اولیه ای که دوست دارین رو اضافه کنین. می تونین مقدار مواد اولیه رو هم کم یا زیاد کنین. کاملا انتخاب با خودتونه. اگه دوست دارین گوشت چرخ کرده یا مرغ بریزین اگه هم دوست ندارین فقط با سس ماکارونی اون رو تهیه کنین. اما در صورتی که دفعه اولی هست که میخواین لازانیا تهیه کنین، پیشنهاد می کنم یه سری هم به نکات طلایی پخت لازانیا بزنین. پشیمون نمی شین. بیشتر از این وقتتون رو نمی گیرم. بریم سراغ دستور تهیه این غذای لذیذ.
طرز تهیه لازانیا بدون فر
مرحله اول: مخلوط کردن آب، سس و لازانیای خرد شده
یک قابلمه بزرگ بردارید و آن را روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار دهید. سس ماکارونی را آماده کنید. می توانید آن را مثل طرز تهیه سس گوجه در خانه تهیه کنید یا به صورت آماده بخرید. نیمی از سس ماکارونی را با گوشتی که از قبل پخته اید یا سبزیجات در قابلمه بریزید. یک و یک چهارم پیمانه آب را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید طعم لازانیای شما تند و ادویه دار باشد؛ پودر فلفل قرمز، سیر و نمک را روی مواد بریزید. در صورت تمایل می توانید پیاز خرد شده و فلفل تازه هم اضافه کنید.
هر ورق لازانیا را به چهار قسمت تقسیم و خرد کنید. سپس روی سس را با یک لایه لازانیای خرد شده بپوشانید.
مرحله دوم: اضافه کردن سس روی لازانیا بدون فر
حالا یک چهارم پیمانه آب را در شیشه سس بریزید و خوب تکان دهید. این کار باعث می شود همه ی سس مصرف شده و چیزی از آن هدر نرود. سس ماکارونی را روی لازانیاهای خرد شده بریزید به طوری که تمام سطحش را بپوشاند. حالا به آرامی محتویات قابلمه را به هم بزنید. سپس درب قابلمه را روی آن بگذارید تا لازانیا بدون فر شما به خوبی بپزد.
مرحله سوم: پخت غذا
اجازه دهید مخلوط لازانیای شما به جوش بیاید. سپس حرارت اجاق گاز را روی درجه کم قرار دهید. این غذا باید با درب بسته قابلمه به مدت 20 دقیقه بپزد. دوباره مخلوط درون قابلمه را هم بزنید تا مطمئن شوید لازانیاها بهم نچسبیده باشند. هم چنین دقت کنید که سس غلیظ شده و آب بخار شود اما خیلی خشک نشده باشد.
مرحله چهارم: اضافه کردن پنیرها
وقتی لازانیاها کمی پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید. پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را در صورت نیاز رنده کنید. نصف پنیر موزارلا و نصف پنیر پارمزان را در تابه بریزید و به آرامی هم بزنید تا با لازانیا مخلوط شود. پنیر باقیمانده را روی لازانیا بدون فر بگذارید و درب تابه را ببندید تا به مدت 5 دقیقه پنیر ها ذوب شوند. حالا لازانیای خانگی شما آماده است. نوش جان.
نکات کلیدی تهیه لازانیا بدون فر
– شما می توانید به این غذا مواد اولیه دلخواه دیگری از جمله اسفناج تازه، فلفل تازه، پیاز، سوسیس، پنیر ریکوتا و گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
– منبع اصلی دستور: letslassothemoon.com
برای: 4 نفر
حاضر است در : 30 دقیقه

http://www.banounews.ir/fa/News/252862/طرز-تهیه-لازانیا-بدون-فر
بستن   چاپ