غذای اصلی/ کالباس مرغ خانگی برای ساندویچ مدرسه
دوشنبه 2 دی 1398 - 2:58:45 PM
|
|
آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم: مرغ چرخ شده 750 گرم پودر نشاسته 7 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد روغن 8 قاشق چایخوری پودر یخ 8 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری شکر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری پودر تخم رازیانه 1/2 قاشق چایخوری پودر تخم شنبلیله 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم قارچ و هویج و زیتون به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم چطور بپزم: سینه مرغ را بکوبید یا چرخ کنید. سپس داخل میکسر بریزید. نمک و پودر یخ ( مخلوط آب و یخی که با میکسر زده اید ) را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها و روغن را اضافه کنید و در انتها نیز ادویه ها ( پودر نشاسته ، پودر سیر ، شکر ، پودر زنجبیل ، پودر تخم رازیانه ، پودر تخم شنبلیله و فلفل ) را اضافه و مخلوط کنید. مایه کالباس را روی سلفون یا آلمینیوم پهن کنید. سپس قارچ و هویج و زیتون را که حلقه ای خرد کرده اید بهمراه خلال پسته روی سطح مایه کالباس بریزید ، سلفون را مانند شکلات ببندید و هواگیری کنید و حدود 30 دقیقه داخل قابلمه آب در حال جوش بیندازید. بسته کالباس را پس از مدت زمان لازم از آب جوش خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شود. سپس به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید ، پس از این مدت کالباس را از فریزر خارج کنید و 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/242475/غذای-اصلی--کالباس-مرغ-خانگی-برای-ساندویچ-مدرسه
|