غذای ملل/ مصری ها متفاوت ترین پلو را می پزند
يکشنبه 24 آذر 1398 - 22:14:53
|
|
آریا بانو - زندگی آنلاین / در این مطلب با طرز تهیه کوشاری؛ پلوی کامل و تند مصری آشنا می شوید. چی لازم دارم: عدس 40 گرم نخود 60 گرم برنج 2 پیمانه پاستای شکلدار یکدوم پیمانه پیاز ریز خرد کرده 1 عدد روغن به میزان لازم سیر له کرده 2 حبه رب گوجه 2 قاشق سوپخوری آبلیمو از نصف لیمو پودر چیلی یکدوم قاشق چایخوری بهارات(ادویه) 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه یکدوم قاشق چایخوری چطور بپزم: عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید. آنگاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید. حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید. بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. اینک رب گوجهفرنگی، آبلیمو، پودر چیلی، بهارات، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس برنج، پاستا، عدس و نخود را به این سس افزوده و ترکیب نمائید. کوشاری را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/239077/غذای-ملل--مصری-ها-متفاوت-ترین-پلو-را-می-پزند
|