آریا بانو
نان برشته خانگی با طعم کنجد
يکشنبه 24 آذر 1398 - 20:36:26
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / 🍞مواد لازم:
آرد: 2 کیلوگرم
آب پنیر: 2 لیوان
شکر: 1 لیوان
شیر: 1 لیوان
روغن مایع: 1/2 لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
مایه خمیر: 1.5 قاشق غذاخوری
کنجد: 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای 5 تا 10 دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.
آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم‌ تا ولرم شود.
داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم.
داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود 2 سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم.
روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.
نان را داخل فر با دمای 150 درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید.
مقدار شکر را با توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید.
به جای آب پنیر می توانید 1 لیوان آب ولرم و 1 لیوان ماست اضافه کنید.
این نان را روی گاز با شعله پخش کن و حرارت کم و همراه با دم کنی می توانید بپزید، فقط باید بعد پخت یک طرف نان، آن را برگردانده و طرف دیگر را بپزید.
برگرفته از اینستاگرام زهرا افرازه

http://www.banounews.ir/fa/News/239048/نان-برشته-خانگی-با-طعم-کنجد
بستن   چاپ