فوت تهیه رشته پلو مجلسی
یکشنبه 24 آذر 1398 - 9:31:42 AM
|
|
آریا بانو - نمناک / مواد لازم رشته پلو مجلسی برنج ایرانی 2 پیمانه رشته پلویی قهوه ای رنگ 100 تا 150 گرم عدس 1 پیمانه کره حیوانی 50 گرم فیله مرغ 300 تا 500 گرم زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری دارچین 1 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری کشمش پلویی و خرما نصف پیمانه نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه کامل رشته پلو مجلسی با فیله مرغ برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. عدس را هم چند ساعت خیس کنید و بعد بپزید. کشمش را هم خیس میدهیم . هسته خرما را هم جدا میکنیم . پیاز را هم سرخ میکنیم و فیله مرغ را هم به صورت نواری خرد میکنیم و بعد آن را با نمک ، فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم و داخل کره یا روغن تفت میدهیم تا سرخ شود و بعد پیاز ،کشمش و خرما را هم در داخلش یک تفت کوچک میدهیم. .همه مواد را که آماده کردیم . برنج را آبکش میکنیم و در حین آبکش شدن برنج زمانی که نیم پز است رشته پلویی و عدس را هم داخل آب برنج میریزیم تا با هم مخلوط شوند و پخته شوند. و سپس آبکش میکنیم . در ظرف مورد نظری که میخواهیم برنج را دم کنیم مقداری روغن ریخته و ته آن را با سیب زمینی یا هر ته دیگی که دوست داشتید بچینید. و بعد برنج ها را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بین برنج ها دارچین میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا دم بکشد. وقتی برنج دم کشید مقداری از برنج را زعفرانی کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و با مرغ ، کشمش و خرما روی برنج یا لابه لای آن بچینید. نکات تکمیلی در مورد رشته پلو رشته پلو جزو پلو و چلو میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . رشته پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
http://www.banounews.ir/fa/News/238636/فوت-تهیه-رشته-پلو-مجلسی
|