آریا بانو
غذای ملل/ «سان چوی بو» یک غذای چینی مقوی
جمعه 22 آذر 1398 - 20:41:19
آریا بانو - مجله پزشکین / اگر قصد دارید یک غذایی سبک و راحت را درست کنید پیشنهاد میکنم این غذای چینی را امتحان کنید و ازخوردن آن لذت ببرید. برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم برای 4 نفر:
کاهو پیچ درشت یک عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 4 عدد، ورقه‌ورقه
مرغ چرخ‌کرده 500 گرم
هویج کوچک یک عدد، رنده‌شده
کدوی کوچک یک عدد، رنده‌شده
فلفل دلمه‌ای قرمز یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت 125 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
1 – کاهو را برگ‌برگ کرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 – روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه‌ها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
3 – هویج، کدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4 – برگ‌های کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
نکات:
1 – در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 – می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/238022/غذای-ملل--«سان-چوی-بو»-یک-غذای-چینی-مقوی
بستن   چاپ