غذای ملل/ «سان چوی بو» یک غذای چینی مقوی
جمعه 22 آذر 1398 - 20:41:19
|
|
آریا بانو - مجله پزشکین / اگر قصد دارید یک غذایی سبک و راحت را درست کنید پیشنهاد میکنم این غذای چینی را امتحان کنید و ازخوردن آن لذت ببرید. برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید مواد لازم برای 4 نفر: کاهو پیچ درشت یک عدد روغن مایع 2 قاشق غذاخوری پیازچه 4 عدد، ورقهورقه مرغ چرخکرده 500 گرم هویج کوچک یک عدد، رندهشده کدوی کوچک یک عدد، رندهشده فلفل دلمهای قرمز یک عدد، نگینی ریز کنسرو ذرت 125 گرم نمک و فلفل به میزان لازم روش تهیه: 1 – کاهو را برگبرگ کرده و برگهای درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید. 2 – روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچهها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید. 3 – هویج، کدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 4 – برگهای کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید. نکات: 1 – در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است. 2 – میتوانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/238022/غذای-ملل--«سان-چوی-بو»-یک-غذای-چینی-مقوی
|