غذای اصلی/ «کوفته باقلا» با طعمی فوقالعاده
جمعه 22 آذر 1398 - 19:42:24
|
|
آریا بانو - مجله پزشکین / کوفته باقلا یکی از کوفته هایی است که بعد از خوردن آن دوست دارید هر روز آن را درست کنید.این کوفته بسیار پرطرفدار میباشد و بسیار راحت است.برای آموزش تهیه این کوفته ادامه مطلب را مطالعه کنید مواد لازم: گوشت مغز ران 3 بار چرخ شده 500 گرم سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) 400 تا 500 گرم برنج خیس خورده 1پیمانه مغز باقلا تمیز شده 400 گرم کره 50 گرم پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری آلو 10 عدد نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/238010/غذای-اصلی--«کوفته-باقلا»-با-طعمی-فوقالعاده
|