آریا بانو
طرز تهیه دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا
جمعه 22 آذر 1398 - 15:20:24
آریا بانو - ستاره / یکی از زیباترین دسر‌هایی که می‌توانید در فصل پاییز و زمستان درست کنید، دسر یاقوتی است. از آنجایی که در این دسر از انار استفاده می‌شود، تهیه آن برای مهمانی‌های مناسبتی مانند شب یلدا انتخابی هوشمندانه به شمار می‌رود. دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا، همچون ژله ویترینی انار ظاهری زیبا و طعمی شیرین و ملس دارد و برای دسر بعد از شام گزینه بسیار مناسبی است. اگر شما نیز تمایل دارید با طرز تهیه دسر یاقوتی شب یلدا و مواد اولیه آن آشنا شوید، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر یاقوتی شب یلدا
از آنجایی که دسر یاقوتی شباهت بسیار زیادی به ژله انار دارد، مواد اولیه مشابهی دارند. مواد لازم برای تهیه این دسر در جدول زیر معرفی شده است. در صورتی که مقدار گفته شده برای قالب دسر شما زیاد یا کم است، می‌توانید مقدار آن را با رعایت نسبت مواد به یکدیگر کم یا زیاد کنید.
مواد لازم
ژله آلوورا دو بسته
ژله انار یک بسته
بستنی وانیلی 200 گرم
انار دانه شده دو پیمانه
چند نکته:
منظور از پیمانه، لیوان دسته‌دار فرانسوی است.
در صورت تمایل می‌توانید بستنی وانیلی را با خامه جایگزین کنید.
طرز تهیه دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا
این دسر به دلیل چند لایه بودن نیاز به زمان نسبتا زیادی برای آماده شدن دارد، لذا پیشنهاد می‌کنیم که از قبل، یک بار به صورت آزمایشی آن را درست کنید تا تجربه کسب کرده و روز مهمانی دچار کمبود وقت نشوید. برای تهیه این دسر تنها کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
بک بسته ژله آلوورا را در ظرفی مناسب با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود. سپس اجازه دهید تا دمای خود را اندکی از دست بدهد.
در این حین در داخل قالب خود نیمی از دانه‌های انار را بریزید. هرچه مرتب‌تر و با حوصله دانه‌های انار را در داخل قالب بریزید، دسر زیباتری خواهید داشت.
با استفاده از یک قاشق، نیمی از ژله آلوئه‌ورا را به آرامی بر روی دانه‌های انار بریزید، سپس قالب را به یخچال منقل کنید تا اندکی خود را بگیرد.
سپس قالب را از یخچال بیرون آورده و مانند مرحله قبل بقیه دانه‌های انار را ریخته و ژله آلوئه‌ورا را به آن اضافه کنید و دوباره در یخچال بگذارید.
ژله انار را در یک پیمانه آب جوش حل کنید، سپس نیمی از بستنی را به آرامی به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خود را بگیرد.
ژله انار را به آرامی در داخل قالب بریزید و قالب را دوباره به یخچال منتقل کنید تا سطح آن خود را بگیرد و برای لایه بعدی آماده شود.
در این حین یک ژله آلوئه‌ورای دیگر را در آب جوش حل کنید و بقیه بستنی را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
در هنگامی که آخرین لایه ژله اندکی خود را بسته بود، ژله آلوئه‌ورا را به آرامی اضافه کنید و برای چندین ساعت در یخچال نگه دارید تا به طور کامل خود را ببندد.
دسر یاقوتی شما آماده است. شما می‌توانید با استفاده از مقداری دانه انار و پاستیل آن را تزئین کنید.
چند نکته:
ب رای سالم در آوردن دسر خود از قالب، می‌توانید از سشوار یا آب جوش کمک بگیرید.
توجه داشته باشید که در هنگام اضافه کردن لایه جدید به لایه قبلی زمان زیادی نگذشته باشد و ژله به طور کامل بسته نشده باشد، در غیر این صورت در هنگام سرو لایه‌های ژله از یکدیگر جدا خواهند شد.
ترتیب ریختن هر ژله و رنگ آن بسته به سلیقه شما قابل تغییر است.
برای معلق ماندن دانه‌های انار در ژله می‌توانید آن را در مراحل بیشتری اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/237936/طرز-تهیه-دسر-یاقوتی-مخصوص-شب-یلدا
بستن   چاپ