آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی
پنجشنبه 21 آذر 1398 - 11:15:04
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
دو عدد تخم مرغ
یک استکان شکر(70 گرم)
نصف لیوان شیر
یک استکان روغن مایع(80گرم)
یک ونیم لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
دو قاشق غذاخوری کاکائو(من بدون کاکائو درست کردم)
یک پاکت بیکینگ پودر (2.5 ق چ یا 10 گرم)
یک پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
چطوری درست کنم:
تخم مرغ وشکر رو به خوبی بزنید تا کف کند و کرم رنک شود بعد مواد مایع رو اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر مواد خشک رو الک کنید واضافه کرده ومخلوط کنید .مایه کیک آماده شده را تا نصفه فنجانها پر کنید. فنجان هارو در قابلمه بزارید. در قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که آب داخل فنجان ها پاشیده و ریخته نشود روی آن را یه پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید ودر قابلمه ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زود تر میپزد وقتی آرام با انگشتتون لمسش کنید متوجه می شوید اماده است یا نه. (و یا از تست خلال دندان برای پخت بعد از این زمان استفاده کنید)
مواد برای پودینگ:
2لیوان شیر
1استکان شکر
4 قاشق غذاخوری آرد
80گرم شکلات تلخ
80 گرم شکلات شیری
طرز تهیه
به جز شکلات‌ها همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید و دائما هم بزنید وبپزید(تا غلیظ شود و قوام پیدا کند)بعد از پختن گاز رو خاموش کنید. شکلات‌ها رو اضافه کنید وهم بزنید وروی کیکها بریزید وبه دلخواه تزیین کنید.
نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/237557/شیرینی-ها--طرز-تهیه-کیک-پودینگ-فنجانی
بستن   چاپ