آریا بانو
صبحانه/ طرز تهیه رولت تاتلی فندقی
پنجشنبه 21 آذر 1398 - 09:06:45
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم برای خمیر :
1 لیوان شیر ولرم (انداره لیوان 250 میلی لیتر)
1/2 استکان شکر
1 بسته 5 گرمی وانیل شکری ترکی(یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
1 عدد سفیده تخم مرغ برای توی خمیر (زرده را برای رومال خمیر )
نصف بسته خمیر مایه تر(یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری )
1/2 لیوان مخلوط کره و روغن مایع
3 لیوان آرد (اندازه لیوان 250 میلی لیتری )
مواد میانی تاتلی:
1 لیوان فندق پودر شده
1 لیوان فندق خرد شده
1 استکان پودر قند
1/2 استکان شیر
1 استکان سر خالی مخلوط کره و روغن مایع
مواد سس:
1 لیوان پودر قند
2ونیم قاشق غذاخوری آب
چطوری درست کنم:
تمام مواد خمیر، بجز آرد را داخل یک کاسه ریخته وبا دست هم بزنید بعد آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد(آرد زیاد نریزید خمیر خشک میشه). روی خمیر را با یک کیسه پلاستیک بپوشانید ودر محیط آشپزخانه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود(حدود 1 ساعت). طرز تهیه مواد میانی خمیر :
فندق خرد شده و پودر فندق و پودر قند و شیر و مخلوط کره و روغن را در ظرف ریخته ومخلوط کنید. .
بعد 1 ساعت که خمیر استراحت داده شد روی میز کار کمی آرد پاشیده و با وردنه (قطر خمیر نازک نشه)
مواد میانی را کامل روی خمیر باز شده بمالید و خمیر را رول کنید وبا دست چند بار بچرخانید تا خوب رولت چسبندگی پیدا کند وسپس به اندازه دو انگشت کنار هم برش بزنید و طبق فیلم با یک میله فلزی روی برش ها فشار دهید تا شکل بگیرد. برش‌ها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید گذاشته وباز 15 دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد با زرده تخم مرغ رو مال کنید و سینی بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه،( با حرارت بالا وپایین فر) تا موقعی که روی تاتلی ها طلایی شوند و در آخر بزارید تاتلی ها کمی خنک شوند.
برای روی تاتلی ها، پودر قند وآب را مخلوط کنید و بمالید روی تاتلی ها
برای این میزان مواد 22 عدد رولت آماده میشه
:اگه از خمیر مایه خشک استفاده می‌کنید اول کمی با آب وشکر قاطی کنید وبزارید 10 دقیقه بمونه وبعد که کف کرد استفاده کنید).

http://www.banounews.ir/fa/News/237513/صبحانه--طرز-تهیه-رولت-تاتلی-فندقی
بستن   چاپ